| |
.jpg) Kód: 101 | |
Vynikající darjeelingská jarní sklizeň(first flush) prvotřídní kvality. Nálev plné a bohaté, dobře vyvážené, tipsově kořeněné chuti se sladce květovými až ovocnými tóny.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 103 | |
Vynikající třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), světlejšího typu, středně dlouhý celistvý list zelenějšího typu s podílem tipsů. Nálev květově nasládlé chuti s tipsově kořeněnou, lehce ovocnou složkou a dlouhým dozvukem.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 105 | |
Prvotřídní darjeelingský čaj z jarní sklizně(first flush) špičkové kvality, světlejšího charakteru. Nálev vynikající, velmi svěží, vyvážené, poměrně plné nasládlé chuti s tóny exotického ovoce či ananasu.  CZ-BIO-004 |  Kód: 111 | |
Výtečná třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), z proslulé čajové zahrady.Nálev výtečné, svěží, poměrně plné, dobře vyvážené, květově kořeněné, lehce tipsově svíravé chuti, s příjemnou kořeněnou dochutí. |
 Kód: 112 | |
Vrcholná třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), třetí vyrobený tzv. lot(DJ03) v tomto roce z proslulé čajové zahrady. Nálev vynikající, plné a lahodné, dobře vyvážené, komplexní, květově kořeněné, příjemně tipsově svíravé chuti. |  Kód: 113 | |
Výborná darjeelingská jarní sklizeň(first flush) prvotřídní kvality, tmavšího charakteru. Nálev poměrně plné, tmavší, říznější, tipsově kořeněné chuti charakteristické pro vysokohorské čaje. |
 Kód: 116 | |
Kvalitní, velmi dobrý bílý čaj z darjeelingu. Celistvý, dlouhý, světlěji zelený kvalitní list s podílem ochmýřenýchých tipsů. | .jpg) Kód: 118 | |
Výtečná darjeelingská jarní sklizeň(first flush) prvotřídní kvality. Nálev květově kořeněné, příjemně lehce nahořklé chuti s lehčí ovocnou složkou.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 119 | |
Vynikající darjeelingská jarní sklizeň (first flush) prvotřídní kvality z ceněné zahrady. Nálev vynikající, plné a bohaté, dobře vyvážené, komplexní, ovocně nasládlé, květově aromatické, příjemně tipsově kořeněné chuti s dlouhým dozvukem.  CZ-BIO-004 |  Kód: 168 | |
Exkluzivní cejlonský černý čaj, list špičkové kvality. Nálev komplexní, lehce květově ovocné až květově sladké chuti. |
.jpg) Kód: 195 | |
Černý čaj assámského typu, vyšší základní třídy a překvapivě velmi dobré, hladké chuti.  CZ-BIO-004 |  Kód: 242 | |
Yunnanský černý čaj tipsového charakteru, prvotřídní kvality, nálev harmonické, vynikající chuti. |
 Kód: 250 | |
Nejvyšší kvalitativní třída mezi čaji Keemun z provincie Anhui, výtečné kvality. Nálev plné a vyvážené chuti s nasládle čokoládově medovými tóny. |  Kód: 252 | |
Lehce atypická, avšak naprosto vynikající třída čaje Keemun z jarní sklizně. Nálev svěží, vynikající, plné a zcela harmonické, medově sladké chuti s aroma hořké čokolády. |
.jpg) Kód: 260 | |
Výtečná, velmi kvalitní třída zeleného listového čaje ovoněného jasmínovým květem. Nálev vyvážené, osvěžující, příjemně zelinkavé, vyrovnané chuti zeleného čaje a jasmínu.  CZ-BIO-004 |  Kód: 268 | |
Nejvyšší třída vícenálevového zeleného jasmínového čaje v této standardové řadě, vynikající kvalita, lahodná chuť. |
 Kód: 285 | |
Dobrá třída slavného polozeleného čaje. Stejnoměrně svinutý kvalitní list zelenějšího typu. Světlejší nálev poměrně vyvážené, zelinkavé, lehce balzamické chuti. | .jpg) Kód: 290 | |
Slavná a dobrá třída tohoto tradičního zeleného čaje. |
.jpg) Kód: 294 | |
Velmi dobrá třída slavného čaje Chun mee (tzv. Vzácné obočí) pojmenovaného podle tvaru zpracovaných listů. Nálev lehce nasládlé, poměrně plné, příjemně natrpklé, svěže bylinné chuti.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 321 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. |
.jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 342 | |
Výtečná třída vietnamského vysokohorského zeleného čaje. Nálev výborné, plné, silnější, charakteristicky bylině kořeněné chuti s příjemně břitkým dozvukem.  CZ-BIO-004 |
 Kód: 355 | |
Výtečný zástupce čínských zelených ručně tvarovaných čajů tzv. "Dračí perly" či "Dračí oči", z provincie Guangxi. | .jpg) Kód: 367 | |
Vyšší základní listová třída dodatečně fermentovaného čaje z oblasti Simao, proslaveného nejen velmi specifickou, "zatuchle" zemitou chutí, ale také vynikajícími zdravotními účinky. |
-green-tea.jpg) Kód: 373 | |
Dobrá střední třída zeleného čaje "mraku a mlhy" z proslulé oblasti Meng-ting. Nálev velmi dobré, poměrně plné, vyvážené, zelinkavé, sladce tipsově chuti s lehce ovocnými tóny a dlouhou říznější dochutí. | .jpg) Kód: 420 | |
Výběrová třída slavného čínského černého tzv. kouřového čaje z provincie Hunan. Nálev velmi dobré, výrazněji kouřové chuti s patrnou čajovou složkou.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 445 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Chiran v prefektuře Kagoshima. Nálev hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny.U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vrcholná třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Středně dlouhý, volněji svinutý list špičkové kvality, svěže ovocné vůně. Nálev vynikající, velmi svěží, plné, květově nasládlé, komplexní chuti se sladkou dochutí.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova z první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | .jpg) Kód: 457 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality, sklízená ze stíněných plantáží v oblasti města Uji. |
.jpg) Kód: 605 | |
Vysoce kvalitní směs kousků jablka, hrušky, ananasu, zázvoru, okvětních lístků měsíčku, ibišku, šípku, citrusové kůry.  CZ-BIO-004 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 710 | |
Výhonky cesmíny paraguayské (Yerba mate - Ilex paraguensis). Nálev svěží, příjemně bylinné, jen nepatrně natrpklé chuti.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 716 | |
List tzv. citronové trávy (Cymbopogon citratus).  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 722 | |
List tzv. citronové trávy (Cymbopogon citratus).  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 750 | |
Exkluzivní tipsová třída slavného a oblíbeného černého čaje, mimořádná kvalita, výjimečná chuť. | -imperial-oolong.jpg) Kód: 754 | |
Výtečná třída polozeleného útesového čaje. Nálev, výtečné, poměrně plné, komplexní, lahodné, ovocně sladké chuti s květovými tóny bez trpkosti. |
-oolong.jpg) Kód: 755 | |
Velmi dobrá třída nejslavnějšího oolongu zvaného "Šarlatové roucho", z nižších okrajových částí pohoří Wuyi. Jedná se o tzv. poloútesový čaj Ban Yan Cha (Half-Cliff Tea). | .jpg) Kód: 757 | |
Vynikající nepálský vysokohorský čaj z janí sklizně (first flush) prvotřídní kvality. Nálev příjemně květové, mírně svíravé chuti s lehce ovocnými tóny.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 761 | |
Vysoce kvalitní třída čínského zeleného čaje z rané jarní sklizně z oblasti vrcholu Tian Zi v pohoří Wulingyyua. Nálev, vynikající, plné a vyvážené, komplexní, sladce zelinkavě kořeněné, příjemné jen nepatrně svíravé chuti.  CZ-BIO-004 |  Kód: 941 000438 | |
Čajový bonbon ochucený černým čajem. |
 Kód: 626 | |
Bohatá kvalitní směs bezinky, hroznového vína, plodů aronie, černého a červeného rybízu, ostružin, borůvek, malin, jalovce, trnky s kousky brusinek a jahod. | .jpg) Kód: 628 | |
Vysoce kvalitní, ovocná směs malin, jablka, listů ostružiníku, ibišku, šípku .  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 629 | |
Vysoce kvalitní ovocný čaj bez ibišku a šípku. Citrusová kořeněná směs jablka, kousky citrusů a citrusové kůry, skořice, citronové trávy a květů pomerančovníku.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Tenryu v prefektuře Shizuoka. |
.jpg) Kód: 402 | |
Výtečná třída jasmínového čaje. Stejnoměrně pevně svinutý list do jehliček s patrným podílem tipsů.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 440 | |
Japonská čajová specialita při jejiíž výrobě se zpracované listy čaje Sencha po dosušení obalují v práškovém čaji Matcha.  CZ-BIO-004 |
-2019.jpg) Kód: 403 | |
Špičková třída dodatečně fermentovaného čaje. List vysoké kvality, nálev lahodné chuti a mimořádného zdravotního účinku. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 404 | |
Špičková třída dodatečně fermentovaného čaje, vyrobená z tradičního yunnanského velkolistého kultivaru.  CZ-BIO-004 |
 Kód: 405 | |
Vrcholná třída polozeleného vysokohorského čaje typu Dan Cong z pohoří Fenghuang (Phoenix mt.). Nálev ovocně medové, nasládlé chuti s komplexem broskvových či meruňkových tónů. |  Kód: 164 | |
Kvalitní černý listový čaj, červenohnědý nálev, poměrně plné, svěží, lehce svíravé chuti. |
 Kód: 409 | |
Střední třída yunnanského černého čaje výběrové kvality. Nálev dobře vyvážené, výborné, plné, medově nasládlé chuti s lehkým nádechem hořké čokolády. |  Kód: 410 | |
Střední třída yunnanského černého čaje výběrové kvality. Nálev lehčí, poměrně vyvážené, medově bylinné, nasládlé chuti s tóny hořké čokolády či kaka, a lehkou zemitostí. |
.jpg) Kód: 732 | |
Celé květy ibišku (Sudan - Hibiscus schizopelatus) určené pro přípravu nápoje carcade.  CZ-BIO-004 |  Kód: 633 | |
Vysoce kvalitní směs manga, hroznového vína, ananasu s okvětními lístky Slunečnice. |
 Kód: 634 | |
Vysoce kvalitní směs třešní, aronie, ananasu, brusinek, červeného rybízu s okvětními lístky chrpy. |  Kód: 635 | |
Kvalitní směs bezinky, karobu, ananasu, kokosu, kiwi, brusinek, lístků damiány a moringy s okvětními lístky chrpy. |
|