| |
Kód: 203 | |
Vynikající tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny. | Kód: 204 | |
Vynikající tchajwanský černý čaj výběrové kvality, ovoněný bergamotem. Nálev velmi osvěžující chuti s tmavými lehce čokoládovými tóny a příjemně citrusovými tóny. | Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. | Kód: 210 | |
Prvotřídní tchajwanský černý čaj oceněný známkou výběrové kvality. Nálev plné a bohaté, vyvážené, květově aromatické, sladké, zároveň tmavší lehce karamelové chuti, s muskatelovými tóny. |
Kód: 211 | |
Špičková třída tchajwanského černého čaje mimořádné kvality, ceněného pro svoji výraznou medovou vůni a chuť, podle níž je pojmenován Mi Xiang - Medová Vůně. | Kód: 212 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěže zelinkavé, vyvážené, květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |
Kód: 213 | |
Vynikající třída slavného tchajwanského oolongu z pohoří Dong Ding. Nálev vynikající, poměrně plné, vyvážené, hladké, nasládlé svěží chuti s kořeněnými tóny a dlouhou dochutí. | Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. |
Kód: 217 | |
Vynikající, prvotřídní tchajwanský vysokohorský černý čaj. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tmavší chuti s tóny hořké čokolády a mandlí. | Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. |
Kód: 221 | |
Prvotřídní tchajwanský vysokohorský polozelený čaj z pohoří Lin Si (Shan Lin Xi), z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev vynikající, plné, vyvážené, lehce krémové, mírně tmavší, ořechově kořenné chuti s balzamickými tóny. | Kód: 227 | |
Výtečná třída tchajwanského polofermentovaného čaje typu Bai Hao - "Bílý Vlas". Nálev výtečné, poměrně plné, vyvážené, ovocně nasládlé chuti s lehce muskatelovými tóny. |
Kód: 230 | |
Tchajwanská varianta slavného polozeleného čaje, chutí připomínající tchajwanské oolongy Bai Hao. Nálev výtečné, vyvážené, ovocně sladké, příjemně kořeněné, komplexní chuti. | Kód: 234 | |
Výtečná třída tchajwanského oolongu, světlejšího zeleného typu. Nálev výtečné, lehčí, svěže zelinkavé, trávově nasládlé chuti s lehce květovou dochutí. |
Kód: 235 | |
Vynikající tchajwanský oolong světlejšího typu z jarní sklizně, z kultivaru Jin Xuan. Lehce až mírně fermentovaný, mírně pečený, do drobnějších kuliček svinutý list. | Kód: 236 | |
Výtečná třída tzv. "mléčného" oolongu zeleného typu. Pro zvýraznění přirozené mléčné chuti se během zpracování přidává přírodní mléčné aroma, patrné již ze suchého listu. |
|