|
Formosa Zhu Shan KING ROSE JIN XUAN Oolong 50g
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný květy růže. Čaj je vyroben z oblíbeného kultivaru Jin Xuan (No.12) pěstovaného v oblasti Zhu Shan.
Lehce fermentovaný, mechanicky sklízený, do větších kuliček svinutý list, vysoké kvality se sušenými okvětními lístky růží.
Nálev vynikající, velmi svěží, lehce zelinkavé, výrazně květově aromatické chuti s tóny růží.
Čaj je v originálním balení 50g.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 85°C (lze vyzkoušet chladnější i teplejší), louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít. Tento čaj je také vhodný pro přípravu gong fu. |
| |
 Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. |  Kód: 219 | |
Vynikající třída tchajwanského vysokohorského oolongu z kutlivaru Jin Xuan. Nálev vynikajicí, lehčí, svěže zelinkavé chuti s lehce trávovými tóny a květovým aroma. | .jpg) Kód: 236 | |
Výtečná třída tzv. "mléčného" oolongu zeleného typu. Pro zvýraznění přirozené mléčné chuti se během zpracování přidává přírodní mléčné aroma, patrné již ze suchého listu. |  Kód: 237 | |
Kvalitní tchajwanský oolong zeleného typu vhodný pro každodenní popíjení, pojmenovaný podle kultivaru ze kterého se vyrábí. Nálev svěží, květově zelinkavé, příjemné chuti. |
 Kód: 239 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vynikající varianta mírně fermentovaného tchajwanského oolongu z oblasti Bamboo Mt., vyrobená z kultivaru Jin Xuan ovoněného ženšenema lístky Sotorku obecného. | .jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. |
 Kód: 500 | |
Oolong, květy pomerančovníku, přírodní aroma. |  Kód: 203 | |
Tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev výborné, púoměrně plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny. |
|