| |
 Kód: 207 | |
Vynikající tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny. |  Kód: 208 | |
Vysoce kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). Nálev, výtečné, vyvážené, ovocně nasládlé, tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. |  Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. |  Kód: 218 | |
Vynikající třída tchajwanského vysokohorského oolongu z kutlivaru Chin Xin. Nálev vynikající, poměrně plné, svěže zelinkavé chuti s příjemně nasládlou balzamickou složkou, lehce krémovou dochutí. |
 Kód: 219 | |
Vynikající třída tchajwanského vysokohorského oolongu z kutlivaru Jin Xuan. Nálev vynikajicí, lehčí, svěže zelinkavé chuti s lehce trávovými tóny a květovým aroma. |  Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. |
 Kód: 221 | |
Prvotřídní tchajwanský vysokohorský polozelený čaj z pohoří Lin Si (Shan Lin Xi), z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev vynikající, plné, vyvážené, lehce krémové, mírně tmavší, ořechově kořenné chuti s balzamickými tóny. |  Kód: 227 | |
Výtečná třída tchajwanského polofermentovaného čaje typu Bai Hao - "Bílý Vlas". Nálev výtečné, poměrně plné, vyvážené, ovocně nasládlé chuti s lehce muskatelovými tóny. |
 Kód: 229 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný květy růže. |  Kód: 232 | |
Vynikající varianta slavného polozeleného čaje z jarní sklizně. Nálev svěží, vyvážené a plné, zelinkavé chuti s lehce květovými tóny. |
 Kód: 233 | |
Výtečná varianta slavného polozeleného čaje z jarní sklizně. Nálev svěží, zelinkavě květové, nasládlé chuti bez výraznějšího sklonu k trpknutí. |  Kód: 235 | |
Vynikající tchajwanský oolong světlejšího typu z jarní sklizně, z kultivaru Jin Xuan. Lehce až mírně fermentovaný, mírně pečený, do drobnějších kuliček svinutý list. |
.jpg) Kód: 236 | |
Výtečná třída tzv. "mléčného" oolongu zeleného typu. Pro zvýraznění přirozené mléčné chuti se během zpracování přidává přírodní mléčné aroma, patrné již ze suchého listu. | -oolong-30g.jpg) Kód: 238 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev mimořádné, plné, komplexní, vyvážené, zelinkavě květové, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |
 Kód: 239 | |
Vynikající varianta mírně fermentovaného tchajwanského oolongu z oblasti Bamboo Mt., vyrobená z kultivaru Jin Xuan ovoněného ženšenema lístky Sotorku obecného. | |
|