| |
Kód: 203 | |
Tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev výborné, púoměrně plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny. | Kód: 207 | |
Vynikající tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny. | Kód: 208 | |
Vysoce kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). Nálev, výtečné, vyvážené, ovocně nasládlé, tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. | Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. |
Kód: 212 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěže zelinkavé, vyvážené, květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. | Kód: 213 | |
Vynikající třída slavného tchajwanského oolongu z pohoří Dong Ding. Nálev vynikající, poměrně plné, vyvážené, hladké, nasládlé svěží chuti s kořeněnými tóny a dlouhou dochutí. |
Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. | Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. |
Kód: 221 | |
Prvotřídní tchajwanský vysokohorský polozelený čaj z pohoří Lin Si (Shan Lin Xi), z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev vynikající, plné, vyvážené, lehce krémové, mírně tmavší, ořechově kořenné chuti s balzamickými tóny. | Kód: 223 | |
Špičková třída tchajwanského vysokohorského oolongu z kutlivaru Chin Xin, oceněná vysokou známkou výběrové kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, ořechově kořenné, nasládlé chuti výrazně tmavšího charakteru s mírně peprnými tóny. |
Kód: 227 | |
Výtečná třída tchajwanského polofermentovaného čaje typu Bai Hao - "Bílý Vlas". Nálev výtečné, poměrně plné, vyvážené, ovocně nasládlé chuti s lehce muskatelovými tóny. | Kód: 229 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný květy růže. |
Kód: 230 | |
Tchajwanská varianta slavného polozeleného čaje, chutí připomínající tchajwanské oolongy Bai Hao. Nálev výtečné, vyvážené, ovocně sladké, příjemně kořeněné, komplexní chuti. | Kód: 233 | |
Výtečná varianta slavného polozeleného čaje z jarní sklizně. Nálev svěží, zelinkavě květové, nasládlé chuti bez výraznějšího sklonu k trpknutí. |
Kód: 234 | |
Výtečná třída tchajwanského oolongu, světlejšího zeleného typu. Nálev výtečné, lehčí, svěže zelinkavé, trávově nasládlé chuti s lehce květovou dochutí. | Kód: 235 | |
Vynikající tchajwanský oolong světlejšího typu z jarní sklizně, z kultivaru Jin Xuan. Lehce až mírně fermentovaný, mírně pečený, do drobnějších kuliček svinutý list. |
|