| |
 Kód: 203 | |
Vynikající tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny. | -superior-oolong-50g.jpg) Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. |  Kód: 212 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěže zelinkavé, vyvážené, květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |  Kód: 215 | |
Špičková třída tchajwanského oolongu z jarní sklizně, z proslulého pohoří Ali (Ali Shan), oceněná známkou výběrové kvality v místní, významnější výstavní soutěži. Nálev bohaté, zelenkavé chuti se sladkou květově ovocnou složkou. |
 Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. |  Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. |
 Kód: 221 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z proslulého pohoří Ali (Ali Shan), z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev vynikající, poměrně plné, hladké, svěže zelinkavé, sladké chuti s lehce krémovými tóny. |  Kód: 229 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný květy růže. |
 Kód: 233 | |
Výtečná varianta slavného polozeleného čaje z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěží, zelinkavě květové, nasládlé chuti bez výraznějšího sklonu k trpknutí. |  Kód: 234 | |
Výtečná třída tchajwanského oolongu, světlejšího zeleného typu. Nálev výtečné, lehčí, svěže zelinkavé, trávově nasládlé chuti s lehce květovou dochutí. |
 Kód: 235 | |
Vynikající tchajwanský oolong světlejšího typu z jarní sklizně, z kultivaru Jin Xuan. Lehce až mírně fermentovaný, mírně pečený, do drobnějších kuliček svinutý list. | .jpg) Kód: 236 | |
Výtečná třída tzv. "mléčného" oolongu zeleného typu. Pro zvýraznění přirozené mléčné chuti se během zpracování přidává přírodní mléčné aroma, patrné již ze suchého listu. |
 Kód: 237 | |
Kvalitní tchajwanský oolong zeleného typu vhodný pro každodenní popíjení, pojmenovaný podle kultivaru ze kterého se vyrábí. Nálev svěží, květově zelinkavé, příjemné chuti. | -oolong-30g.jpg) Kód: 238 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev mimořádné, plné, komplexní, vyvážené, zelinkavě květové, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |
 Kód: 239 | |
Vynikající varianta mírně fermentovaného tchajwanského oolongu z oblasti Bamboo Mt., vyrobená z kultivaru Jin Xuan ovoněného ženšenema lístky Sotorku obecného. |  Kód: 480 | |
Špičkový tchajwanský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně v pohoří Mei (Mei Shan). Nálev vynikající, plné, velmi hladké, vyvážené, zelinkavé, nasládlé, jemně květové chuti s dlouhou dochutí. |
|