| |
 Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. |  Kód: 141 | |
Kvalitní základní třída assámského černého čaje. Nálev dobré, vyvážené, hořkosladké, lehce svíravé chuti s lehkými ořechovými tóny. |  Kód: 142 | |
Vynikající třída assámského černého čaje z letní sklizně(second flush). Celistvý list vysoké kvality jen s nepatrným podílem tipsů, přesto však vynikající plné chuti. |  Kód: 143 | |
Špičkový assámský listový černý čaj. Nálev hutnější, lehce květově nasládlé, lehce pečeně perníčkové, přitom však svěží chuti s příjemně hořkosladkým dozvukem. |
.jpg) Kód: 144 | |
Exkluzivní třída assámského černého čaje, nálev vynikající, mimořádně komplexní chuti i vůně. |  Kód: 147 | |
Vynikající černý čaj špičkové kvality a výjimečné chuti. Nálev plné a hutné, dobře vyvážené, květove nasládlé, příjemně lehce svíravé chuti. |
.jpg) Kód: 152 | |
Assámský listový černý čaj z výtečné kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, hutné, charakteristické, lehce květové, hořkosladké chuti. |  Kód: 190 | |
tandardní ale pro svůj charakter velmi oblíbený černý čaj. Nálev lehce natrpklé chuti a typického horského aroma, vhodný pro běžné popíjení. |
 Kód: 197 | |
Kvalitní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev jasně červené, silné a plné chuti. |  Kód: 198 | |
Standardní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev silné a plné chuti. |
 Kód: 201 | |
Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. |  Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. |
 Kód: 206 | |
Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. |  Kód: 709 000734 | |
Tradiční směs koření (zázvor, skořice, hřebíček a kardamom) určená k přípravě tzv. "indického bílého čaje" (Masala). |
 Kód: 157 | |
Velmi dobrá třída assámského černého čaje. Celistvý list vysoké kvality s podílem tipsů. | |
|