| |
-mi-xiang-superior-black-tea-50g.jpg) Kód: 210 | |
Prvotřídní tchajwanský černý čaj oceněný známkou výběrové kvality. Nálev plné a bohaté, vyvážené, květově aromatické, sladké, zároveň tmavší lehce karamelové chuti, s muskatelovými tóny. | .jpg) Kód: 245 | |
Výtečný čínský černý čaj svinutý do plochých, lesklých jehliček. List prvotřídní kvality, nálev lahodné, nezaměnitelné chuti. | .jpg) Kód: 246 | |
Nálev výtečné, medově nasládlé, plné chuti. |  Kód: 248 | |
Výborná střední třída černého čaje z oblasti Ying De. Nálev výborné, plné, vyvážené, hořkočokoládové chuti s lehce mandlovými tóny. |
 Kód: 252 | |
Lehce atypická, avšak naprosto vynikající třída čaje Keemun z jarní sklizně. Nálev svěží, výtečné, plné, dobře vyvážené, hořkosladké chuti s aroma hořké čokolády a lehce mandlovými tóny. |  Kód: 253 | |
Vynikající, lehce atypická, dlouholistá, oblíbená třída čaje Keemun. Nálev vynikající, vyvážené, plné, charakteristické, svěže nasládlé chuti s aroma hořké čokolády a mírně květovými tóny. |
 Kód: 763 | |
Mimořádná třída čaje Keemun z první jarní sklizně. Nálev komplexní příjemně květově nasládlé chuti s převažující čokoládovou složkou a nasládle medovou dochutí. |  Kód: 772 | |
Výborná střední třída černého čaje z oblasti Fuding, proslulé především výrobou bílého čaje. Nálev výborné, lehčí, mírně ořechově medové, nasládlé chuti s lehce perníkovými tóny, téměř bez hořkosti. |
.jpg) Kód: 775 | |
Výborný černý čaj z jarní sklizně, pěstovaný v oblasti Hai Hua.Nálev výborné, plné, vyvážené, mírně hutnější, čokoládově nasládlé, mírně oříškové chuti s příjemnou tmavší dochutí. | -superior-black-tea.jpg) Kód: 777 | |
Výborná třída černého čaje z oblasti Fuding. Nálev výborné, plné, vyvážené, příjemně lehce hořkosladké chuti s čokoládově nasládlým aroma. |
.jpg) Kód: 782 | |
Lehce atypická, vynikající třída čaje Keemun špičkové kvality. Do tenkých, lesklých jehliček svinutý list, sladké vůně s aroma hořké čokolády. | -special-black-tea.jpg) Kód: 410 | |
Střední třída yunnanského černého čaje dobré kvality. Nálev dobré, lehčí, medově bylinné, nasládlé chuti s lehce nahořklými tóny a lehkou zemitostí. |
|