| |
 Kód: 154 | |
Střední třída assámského černého čaje typu broken, plná, lehce natrpklá chuť, vhodný k běžnému popíjení s mlékem a medem či k přípravě Yogi (indického "bílého" čaje). |  Kód: 167 | |
Vynikající cejlonský černý čaj z proslulé čajové zahrady. Nálev výraznější, výborné, plné a vyvážené, chaarkteristické hořkosladké chuti. |  Kód: 170 | |
Základní třída cejlonského černého čaje, list základní kvality. |  Kód: 175 | |
Výborný cejlonský černý čaj typického vzhledu i chuťového charakteru. |
 Kód: 177 | |
Cejlonský černý čaj z provincie Uva, list velmi dobré kvality, nálev typického charakteru. |  Kód: 178 | |
Černý cejlonský čaj zpracovaný zvláštní metodou, list dobré kvality, atypického vzhledu. |
 Kód: 197 | |
Kvalitní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev jasně červené, silné a plné chuti. |  Kód: 198 | |
Standardní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev silné a plné chuti. |
|