|
|
China Yunnan Xishuangbanna NAN NUO White Tea Cake 2019 50g (raw pu erh) |
|
Kód zboží:
| 799 007016 |
|
|
|
|
China Yunnan Xishuangbanna NAN NUO White Tea Cake 2019 50g (raw pu erh)
List: kvalitní směs lístků z oblasti vrcholu Nan Nuo
Predikce zrání: vhodný ke střednědobému zrání, lze však popíjet již nyní
Kvalitní třída lisovaného zeleného typu(Sheng - raw), z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo, ležící nedaleko města Menghai, v okrese Xishuangbanna, vyrobena z tradičního Mao cha (částečně sušené listy čaje ze kterých se pak produkují čaje typu puerh) s příměsí bílého čaje.
Charakteristika: Kvalitní, celistvý, nesvinovaný list patrným s vyšším podílem tipsů.
Nálev plné, charakteristicky svíravé, lehce květové, mírně nasládlé chuti se tóny přezrálého ovoce.
Tip na přípravu: tradičně se čaje Pu erh připravují způsobem gong fu, dávkování listu je 4,5gr/dcl při zalití vroucí vodou. |
| |
Kód: 368 | |
Vynikající třída černého čaje z oblasti proslulé hory Nan Nuo v oblasti Menghai, zpracovaná do tvaru větších kuliček - perel. | Kód: 380 | |
Nálev výtečné, komplexní, lehce krémové, tipsově prachové, příjemně zemité chuti s poměrně výrazným aroma. | Kód: 382 | |
Vynikající třída dodatečně fermentovaného čaje z proslavené a ceněné oblasti pohoří Bulang. | Kód: 799 007010 | |
Výběrová třída lisovaného čaje Pu Erh, z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo. |
Kód: 799 007014 | |
Výběrová třída lisovaného zeleného typu(Sheng - raw), z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo. Nálev plné, charakteristicky svíravé, lehce květové, mírně nasládlé chuti se zelinkavými tóny. | Kód: 799 007015 | |
Kvalitní třída lisovaného zeleného typu(Sheng - raw) s příměsí bílého čaje. Nálev plné, charakteristicky svíravé, lehce květové, mírně nasládlé chuti se tóny přezrálého ovoce. |
Kód: 799 007232 | |
Lisovaný Pu Erh, z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo. Nálev poměrně plné, lehce květové, mírně nasládlé chuti. | Kód: 799 197742 | |
Výběrová receptura, vysoce kvalitní, dobře rolovaný, středně dlouhý až drobnější list s velmi vysokým podílem tipsů. |
|