
| Kód: 9999 901300 Velice povzbuzující zelený čaj, oblíbený pro své trávově bylinné aroma a lahodnou, nasládle květinovou chuť. | |
.jpg)
| Kód: 9999 901301 Velice povzbuzující zelený čaj, oblíbený pro své trávově bylinné aroma a lahodnou, nasládle květinovou chuť. | |

| Kód: 9999 901400 Osvěžující zelený čaj s nízkým obsahem teinu je vhodný ke každodennímu pití. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 320 Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | |
.jpg)
| Kód: 321 Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 322 Pražený zelený řapíkový čaj, tradičně podávaný k jídlu. | |

| Kód: 323 Japonský zelený čaj míchaný s praženou rýží, tradiční japonská čajová receptura. | |
.jpg)
| Kód: 324 Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. | |
(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 325 Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | |
.jpg)
| Kód: 327 Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. | |
(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 330 Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 333 Řapíky vzniklé tříděním čajů Sencha a Gyokuro s velmi malým podílem zeleného listu aromatizované plody Yu Zu(Citrus junos). Nálev výtečné, svěží, plné, intenzivně citrusové vůně a chuti se zelinkavou složkou typickou pro japonské čaje. | |
(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 335 Výborná střední třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev výborné, poměrně plné, vyvážené, trávově svěží, vegetální chuti. | |
(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 336 Výtečná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev lahodné, svěží, plné, vyvážené, lehce olejnaté, trávově zelinkavé chuti s příjemně lehce svíravým dozvukem. | |
.jpg)
| Kód: 337 Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 338 Vyběrový, vysoce kvalitní zelený japonský čaj (Sencha a Bancha) s praženou rýží. Nálev velmi svěží, trávově zelinkavé, nasládlé, jen nepatrně svíravé chuti s příchutí pražené rýže. | |
.jpg)
| Kód: 430 Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně z první jarní sklizně (Shincha). Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 432 Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. | |
(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 438 Výtečná třída tradičního, silněji propařovaného japonského zeleného čaje. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | |
.jpg)
| Kód: 439 Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Tarumizu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | |
(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 444 Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 446 Japonský zelený čaj vysoké kvality z oblasti Gokase z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, trávové, v dochuti lehce svíravé ořechové chuti. | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 447 Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 448 Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | |
-(cz-bio-004).jpg)
| Kód: 449 Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. | |