| |
.jpg) Kód: 291 | |
Výtečná, výběrová třída tzv. perlového čaje - zhu cha, z oblasti En Shi. Nálev typického, tmavšího charakteru, silné, dosti plné, vyvážené, hořkoladké chuti s ovocnými tóny švestek.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 292 | |
Vynikající, výběrová třída slavného tzv. perlového čaje - zhu ch z provincie Hunan. Lahodný nálev, lehce květově nasládlé, svěže zelinkavé, vynikající chuti.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 294 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění druhá půle června 2025 Velmi dobrá třída slavného čaje Chun mee (tzv. Vzácné obočí) pojmenovaného podle tvaru zpracovaných listů. Nálev lehce nasládlé, poměrně plné, příjemně natrpklé, svěže bylinné chuti.  CZ-BIO-004 | -superior-green-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 295 | |
Vynikající, výběrová třída, varianta slavného čaje Chun mee (tzv. Vzácné obočí). Nálev hladké, plné, vyvážené, lehce květově nasládlé, svěže zelinkavé, příjemně charakteristicky svíravé, výtečné chuti.  CZ-BIO-004 |
-superior-green-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 299 | |
Vynikající, výběrová třída, atypická dlouholistá varianta slavného čaje Chun mee z provincie Hunan. Nálev výborné, plné, vyvážené, lehce květově nasládlé, svěže zelinkavé, příjemně charakteristicky svíravé, výtečné chuti.  CZ-BIO-004 |  Kód: 317 | |
Vynikající zelený čaj, nejvyšší produkovaná třída tzv. "perlového" čaje Gunpowder. Nálev velmi svěží, harmonické, zelinkavě bylinné, sladké chuti s lehoulince kořeněnými tóny.  CZ-BIO-004 |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 320 | |
Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení.  CZ-BIO-004 | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 322 | |
Pražený zelený řapíkový čaj, tradičně podávaný k jídlu.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha.  CZ-BIO-004 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha.  CZ-BIO-004 |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výborná střední třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev výborné, poměrně plné, vyvážené, trávově svěží, vegetální chuti.  CZ-BIO-004 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 336 | |
Výtečná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev lahodné, svěží, plné, vyvážené, lehce olejnaté, trávově zelinkavé chuti s příjemně lehce svíravým dozvukem.  CZ-BIO-004 |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 338 | |
Vyběrový, vysoce kvalitní zelený japonský čaj (Sencha a Bancha) s praženou rýží. Nálev velmi svěží, trávově zelinkavé, nasládlé, jen nepatrně svíravé chuti s příchutí pražené rýže.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 357 | |
Čínský zelený čaj zpracovávaný japonskou metodou. List poměrně dobré kvality s větším podílem lámaného listu, nesvinutý, tvarovaný do plochých jehliček.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 358 | |
Základní třída čínského zeleného čaje, zpracovaného japonskou metodou. Nálev překvapivě výborné, hladké a poměrně plné, vyvážené, svěží, zelinkavě trávové chuti, bez svíravosti.  CZ-BIO-004 | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 380 | |
Vynikající třída dodatečně fermentovaného čaje z oblasti Simao, vyrobeného z yunnanského velkolistého kultivaru.Nálev výtečné, komplexní, lehce krémové, tipsově prachové, příjemně zemité chuti s poměrně výrazným aroma.  CZ-BIO-004 |
|