| |
 Kód: 140 | |
Velmi dobrá třída assámského listového čaje, nálev nezaměnitelného charakteru. |  Kód: 142 | |
Vynikající třída assámského černého čaje z letní sklizně(second flush). Celistvý list vysoké kvality s podílem tipsů. Nálev výtečné, hořkosladké chuti s lehce medově nasládlou dochutí. |  Kód: 143 | |
Špičkový assámský listový černý čaj. Nálev hutnější, lehce květově nasládlé, lehce pečeně perníčkové, přitom však svěží chuti s příjemně hořkosladkým dozvukem. |  Kód: 144 | |
Exkluzivní třída assámského černého čaje, nálev vynikající, mimořádně komplexní chuti i vůně. |
 Kód: 147 | |
Vynikající letní sklizeň (second flush), vysoké kvality. Nálev plné a hutné, dobře vyvážené, květove nasládlé, příjemně lehce svíravé chuti. |  Kód: 149 | |
Velmi dobrá třída assámské černého čaje typu broken. List velmi dobré kvality s podílem zlatavých tipsů. |
 Kód: 150 | |
Špičková třída assámského černého čaje typu "broken". Nálev plné a říznější, lehce květově nasládlé, vyvážené hořkosladké chuti. |  Kód: 152 | |
Assámský listový černý čaj vynikající kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, hutné, charakteristické, lehce květové chuti. |
 Kód: 190 | |
Černý čaj z pohoří Kavkaz oblíbený pro silnou a výraznou chuť a nezaměnitelný charakter. |  Kód: 197 | |
Kvalitní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev jasně červené, silné a plné chuti. |
 Kód: 198 | |
Standardní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev silné a plné chuti. |  Kód: 201 | |
Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. |
 Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. |  Kód: 206 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. |
 Kód: 709 000734 | |
Tradiční směs koření (zázvor, skořice, hřebíček a kardamom) určená k přípravě tzv. "indického bílého čaje" (Masala). |  Kód: 157 | |
Velmi dobrá třída assámského černého čaje. Celistvý list vysoké kvality s podílem tipsů. |
|