.jpg) |
|
| Japan Kagoshima Kirishima SENCHA HCO Green Tea (Kanayamidori) |
| |
| Kód zboží:
| 327 |
|
| |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění listopad 2025 |
|
|
Japan Kagoshima Kirishima SENCHA HCO Green Tea (Kanayamidori)
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha.
Kvalitní, poměrně stejnoměrně svinutý, při zpracování (zejména propařování) lehce lámaný, tmavě zelený list, zpracovaný včetně stonků.
Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výborná střední třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev výborné, poměrně plné, vyvážené, trávově svěží, vegetální chuti. | .jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | .jpg) Kód: 467 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
.jpg) Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Kakegawa, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | |
| |