.jpg) |
|
| Japan Kagoshima Kirishima SENCHA HCO Green Tea (Kanayamidori) |
| |
| Kód zboží:
| 327 |
|
| |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění prosinec 2025 |
|
|
Japan Kagoshima Kirishima SENCHA HCO Green Tea (Kanayamidori)
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha.
Kvalitní, poměrně stejnoměrně svinutý, při zpracování (zejména propařování) lehce lámaný, tmavě zelený list, zpracovaný včetně stonků.
Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
.jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | (cz-bio-002).jpg) Kód: 336 | |
Výborná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev svěží, plné, vyvážené, lehce olejnaté, trávově zelinkavé chuti s příjemně lehce svíravým dozvukem. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
.jpg) Kód: 453 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Koyu. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce olejnatým nádechem. | .jpg) Kód: 467 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
.jpg) Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Kakegawa, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | |
| |