| |
.jpg) Kód: 321 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 322 | |
Pražený zelený řapíkový čaj, tradičně podávaný k jídlu. | .jpg) Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. | .jpg) Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výborná střední třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev výborné, poměrně plné, vyvážené, trávově svěží, vegetální chuti. |
.jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. | .jpg) Kód: 430 | |
Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně z první jarní sklizně (Shincha). Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 454 | |
Kvalitní střední třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kirishima. Nálev vynikající, velice lahodné, plné a komplexní výrzně trávové chuti. | .jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. |
.jpg) Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Kakegawa, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | |
|