| |
.jpg) Kód: 321 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | .jpg) Kód: 324 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění v 2. půli prosince 2025 Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. | .jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 327 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění prosinec 2025 Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. |
.jpg) Kód: 332 | |
Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění v 2. půli prosince 2025 Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. |  Kód: 334 | |
Výborný, přitom základní a poměrně běžný japonský zelený čaj vyráběný z pozdějších sklizní v jednotlivých sezonách. |
(cz-bio-002).jpg) Kód: 336 | |
Výborná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev svěží, plné, vyvážené, lehce olejnaté, trávově zelinkavé chuti s příjemně lehce svíravým dozvukem. | .jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. |
.jpg) Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Kakegawa, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | .jpg) Kód: 440 | |
Vysoce kvalitní japonský čaj se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny. Nálev výtečné, poměrně plné, navinule nasládlé, jen napatrně svíravé chuti. |
| |