| |
.jpg) Kód: 767 | |
Vrcholná třída polozeleného čaje typu Dan Cong. Volně zkroucený, převážně tmavý list se světle hnědými lítsky, lehce nasládlé kořeněné vůně. Nálev výtečné, poměrně plné, mírně usedlejší, tmavší, lehce citrusové, nasládlé chuti s tmavšími ořechovými tóny.  CZ-BIO-002 |  Kód: 774 | |
Vrcholná třída polozeleného vysokohorského čaje typu Dan Cong z pohoří Fenghuang (Phoenix mt.), tzv. "Medová vůně". Uchvacující ovocně nasládlá chuť s komplexem broskvových či meruňkových tónů.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 288 | |
Vynikající třída mezi čínskými oolongy, jeden z čajů, kterými se za dynastie Sung odváděly císařské dávky. Nálev lehčí, ovocně aromatické, nasládlé a příjemně svíravé chuti s tóny exotických, citrusových plodů.  CZ-BIO-002 | -imperial-oolong-(cz-bio-004).jpg) Kód: 784 | |
Vynikající třída polozeleného útesového čaje z pohoří Wuyi. Nálev tmavší, lehce květově nasládlé chuti s tmavšími ořechovými tóny a vynikajícím dozvukem.  CZ-BIO-002 |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti.  CZ-BIO-002 | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 121 | |
Vynikající, špičková třída darjeelingské jarní sklizně(first flush). Nálev vynikající, svěží, poměrně plné, lahodné, vyvážené, komplexní, květově kořenné, příjemně tipsově svíravé chuti a s lehčími tóny exotického ovoce.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 764 | |
Vynikající černý vysokohorský čaj špičkové kvality z oblasti Ci Li v prefektuře Zhangjiajie. Nálev plné, vyvážené, ovocně nasládlé, výrazně kořenné, hořkosladké chuti s květovými tóny a dlouhým dozvukem.  CZ-BIO-002 |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy).  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 759 | |
Vynikaíjcí nepálský vysokohorský čaj z jarní sklizně (first flush) prvotřídní kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tipsově kořenné, hořkosladké chuti s ovocně květovými tóny.  CZ-BIO-002 |
-(benifuki)-superior-black-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 450 | |
Japonská čajová rarita, výborná třída černého čaje. Nálev velmi lahodné, ovocně nasládlé, hořkosladké chuti s lehkými tóny mandlí.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 138 | |
Výtečná třída nepálského čaje z jarní sklizně(first flush). Nálev výtečné, květově kořeněné chuti s příjemně lehce svíravými tipsovými tóny.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 242 | |
Yunnanský černý čaj tipsového charakteru, prvotřídní kvality, nálev harmonické, vynikající chuti.  CZ-BIO-002 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Japonská čajová specialita při jejiíž výrobě se zpracovaný rýžový čaj Genmaicha po dosušení obaluje v práškovém čaji Matcha. Nálev vynikající, velmi svěží, dobře vyvážené, výrazně trávové, příjemně nasládlé a svébytné chuti s lehce rýžovou složkou.  CZ-BIO-002 |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 468 | |
Japonský zelený čaj výborné kvality z oblasti Kirishima, směs kultivaru Asatsuyu a Yabukita.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 137 | |
Nepálský čaj, z jarní sklizně (first flush) výborné kvality. Nálev mírně tmavšího charakteru, výtečné, poměrně plné chuti s květově kořennými a lehce ovocnými tóny.  CZ-BIO-002 |
| |