| |
.jpg) Kód: 767 | |
Vrcholná třída polozeleného čaje typu Dan Cong. Volně zkroucený, převážně tmavý list se světle hnědými lítsky, lehce nasládlé kořeněné vůně. Nálev výtečné, poměrně plné, mírně usedlejší, tmavší, lehce citrusové, nasládlé chuti s tmavšími ořechovými tóny.  CZ-BIO-004 | -imperial-oolong-(cz-bio-004).jpg) Kód: 784 | |
Vynikající třída polozeleného útesového čaje z pohoří Wuyi. Nálev tmavší, lehce květově nasládlé chuti s tmavšími ořechovými tóny a vynikajícím dozvukem.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 769 | |
Vrcholná třídazá stupce slavných oolongů typu Phoenix Dan Cong. Nálev vynikající, plné chuti s typickým lehce svíravým aroma a patrným komplexem exoticky ovocných a květových chutí.  CZ-BIO-004 | -oolong-imperial-grade-(cz-bio-004).jpg) Kód: 755 | |
Vynikající třída nejslavnějšího oolongu zvaného "Šarlatové roucho", z nižších okrajových částí pohoří Wuyi. Jedná se o tzv. poloútesový čaj Ban Yan Cha (Half-Cliff Tea).  CZ-BIO-004 |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 466 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Sagara z kultivaru Saeakari. Nálev vynikající, květově nasládlé, lehce zelinkavé charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy).  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 121 | |
Vynikající, špičková třída darjeelingské jarní sklizně(first flush). Nálev vynikající, svěží, poměrně plné, lahodné, vyvážené, komplexní, květově kořenné, příjemně tipsově svíravé chuti a s lehčími tóny exotického ovoce.  CZ-BIO-004 |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti.  CZ-BIO-004 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti.  CZ-BIO-004 |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy).  CZ-BIO-004 | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 764 | |
Vynikající černý vysokohorský čaj špičkové kvality z oblasti Ci Li v prefektuře Zhangjiajie. Nálev plné, vyvážené, ovocně nasládlé, výrazně kořenné, hořkosladké chuti s květovými tóny a dlouhým dozvukem.  CZ-BIO-004 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 329 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí.  CZ-BIO-004 |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 430 | |
Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně ze stíněných plantáží. Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny.  CZ-BIO-004 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního, silněji propařovaného japonského zeleného čaje. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti.  CZ-BIO-004 |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy).  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 782 | |
Lehce atypická, vynikající třída čaje Keemun špičkové kvality. Do tenkých, lesklých jehliček svinutý list, sladké vůně s aroma hořké čokolády.  CZ-BIO-004 |
|