| |
.jpg) Kód: 637 | |
Kvalitní směs bezinek, jahod, borůvek, černého rabízu a plodů černého jeřábu.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 639 | |
Vysoce kvalitní směs sušených plodů. Svěží směs jahod, ananasu, kokosu, banánu lehce okořeněná kousky lékořice.  CZ-BIO-004 |  Kód: 703 | |
Jihoafrický keř Aspalathus linearis (Čajovec, Čajovníkovec kapský) obsahující velké množství minerálů a stopových prvků, neobsahuje žádný kofein.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 708 | |
Tradiční nápoj z jihoafrického keře Cyplopia intermedia.  CZ-BIO-004 |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 710 | |
Výhonky cesmíny paraguayské (Yerba mate - Ilex paraguensis). Nálev svěží, příjemně bylinné, jen nepatrně natrpklé chuti.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 714 | |
Červený rooibos s kousky citrusové kůry a ibišku.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 715 | |
Nefermentovaná podoba čaje rooibos. Jihoafrický keř Aspalathus linearis obsahující velké množství minerálů a stopových prvků.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 716 | |
List tzv. citronové trávy (Cymbopogon citratus).  CZ-BIO-004 |
 Kód: 718 | |
Jihoafrický keř Aspalathus linearis obsahující velké množství minerálů, neobsahuje žádný kofein.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 721 | |
Tradiční nápoj z jihoafrického keře Cyplopia intermedia.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 730 | |
Červený rooibos s kousky citrusové kůry a jablka, nálev charakteristické, svěže ovocné chuti.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 759 | |
Vynikaíjcí nepálský vysokohorský čaj z jarní sklizně (first flush) prvotřídní kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tipsově kořenné, hořkosladké chuti s ovocně květovými tóny.  CZ-BIO-004 |
.jpg) Kód: 764 | |
Vynikající černý vysokohorský čaj špičkové kvality z oblasti Ci Li v prefektuře Zhangjiajie. Nálev plné, vyvážené, ovocně nasládlé, výrazně kořenné, hořkosladké chuti s květovými tóny a dlouhým dozvukem.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 767 | |
Vrcholná třída polozeleného čaje typu Dan Cong. Volně zkroucený, převážně tmavý list se světle hnědými lítsky, lehce nasládlé kořeněné vůně. Nálev výtečné, poměrně plné, mírně usedlejší, tmavší, lehce citrusové, nasládlé chuti s tmavšími ořechovými tóny.  CZ-BIO-004 |
 Kód: 774 | |
Vrcholná třída polozeleného vysokohorského čaje typu Dan Cong z pohoří Fenghuang (Phoenix mt.), tzv. "Medová vůně". Uchvacující ovocně nasládlá chuť s komplexem broskvových či meruňkových tónů.  CZ-BIO-004 | .jpg) Kód: 775 | |
Výborný černý čaj z jarní sklizně, pěstovaný v oblasti Hai Hua.Nálev výborné, plné, vyvážené, mírně hutnější, čokoládově nasládlé, mírně oříškové chuti s příjemnou tmavší dochutí.  CZ-BIO-004 |
| |