| |
.jpg) Kód: 458 | |
Výběrová třída práškového čaje Matcha, jako pudr jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha. Vhodná pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 459 | |
Základní, velmi dobrá, třída práškového čaje Matcha. Vhodná zejména pro kuchyňské využití - ochucování nápojů, pokrmů, je možné ji použít též pro přípravu čaje usucha.  CZ-BIO-002 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Japonská čajová specialita při jejiíž výrobě se zpracovaný rýžový čaj Genmaicha po dosušení obaluje v práškovém čaji Matcha. Nálev vynikající, velmi svěží, dobře vyvážené, výrazně trávové, příjemně nasládlé a svébytné chuti s lehce rýžovou složkou.  CZ-BIO-002 | (cz-bio-004).jpg) Kód: 468 | |
Japonský zelený čaj výborné kvality z oblasti Kirishima, směs kultivaru Asatsuyu a Yabukita.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 525 | |
Velmi dobrá základní třída černého čaje, nálev příjemné chuti i vůně s výraznou, charakteristicky kořeněnou složkou.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 604 | |
Kvalitní ovocný čaj bez ibišku. Nálev lehce ovoněné, jablečné chuti.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 605 | |
Vysoce kvalitní směs kousků jablka, hrušky, ananasu, zázvoru, okvětních lístků měsíčku, ibišku, šípku, citrusové kůry.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 606 | |
Kvalitní ovocný čaj bez ibišku. Ovocná směs jablka, hroznového vína s myrtovníkem a měsíčkem, citrusové chuti.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 625 | |
Vysoce kvalitní směs kůry citrusových plodů, ananasu, okvětních lístků chrpy.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 629 | |
Vysoce kvalitní ovocný čaj bez ibišku a šípku. Citrusová kořeněná směs jablka, kousky citrusů a citrusové kůry, skořice, citronové trávy a květů pomerančovníku.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 632 | |
Vysoce kvalitní ovocný čaj bez šípku. Směs jahod, černého a červeného rybízu s plátky ananasu a bezinkami.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 637 | |
Kvalitní směs bezinek, jahod, borůvek, černého rabízu a plodů černého jeřábu.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 639 | |
Vysoce kvalitní směs sušených plodů. Svěží směs jahod, ananasu, kokosu, banánu lehce okořeněná kousky lékořice.  CZ-BIO-002 |  Kód: 703 | |
Jihoafrický keř Aspalathus linearis (Čajovec, Čajovníkovec kapský) obsahující velké množství minerálů a stopových prvků, neobsahuje žádný kofein.  CZ-BIO-002 |
.jpg) Kód: 708 | |
Tradiční nápoj z jihoafrického keře Cyplopia intermedia.  CZ-BIO-002 | .jpg) Kód: 714 | |
Červený rooibos s kousky citrusové kůry a ibišku.  CZ-BIO-002 |
| |