| |
.jpg) Kód: 320 | |
Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. |  Kód: 321 | |
Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 322 | |
Pražený zelený čaj tradičně podávaný k jídlu. | .jpg) Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. |
.jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj velmi dobré kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. |
.jpg) Kód: 332 | |
Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 336 | |
Japonský zelený čaj míchaný s praženou rýží, tradiční japonská čajová receptura. |
.jpg) Kód: 337 | |
Vynikající výběrová třída japonského zeleného čaje z oblasti Kobayashi. výtečné, poměrně plné, vyvážené, svěže nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. Výjimečná kvalita srovnatelná s nižšími třídami čaje Sencha. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 338 | |
Vyběrový, mimořádně kvalitní zelený japonský čaj (Sencha a Bancha) s praženou rýží. Nálev velmi svěží, trávově zelinkavé, nasládlé, jen nepatrně svíravé chuti s příchutí pražené rýže. |
|