| |
.jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 334 | |
Výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Hon Yama. Nálev poměrně plné, jen mírně svíravé, výrazně trávové, vegetální chuti. | .jpg) Kód: 336 | |
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zelného čaje Sencha. | .jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 452 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kobayashi, z kultivaru Yabukita. | .jpg) Kód: 453 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Hon Yama. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce oříškovým nádechem. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 465 | |
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti pohoří Kirishima. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce sladkými tóny jehličí. | .jpg) Kód: 473 000394 | |
Výtečná třída korejského listového zeleného čaje zpracovaného "japonskou" metodou. Nálev výtečné, plné a vyvážené, výrazně trávové chuti s nasládle kořeněnými tóny. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 339 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev poměrně plné, mírně tmavší, svěží, bylinné, trávově nasládlé, jen mírně svíravé chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Tenryu v prefektuře Shizuoka. |
.jpg) Kód: 439 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný lístky sakury s přídavkem růžových okvětních lístků na ozdobu. | .jpg) Kód: 446 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje tradičně zpracována čínskou metodou. List výběrové kvality, svěže bezinkové vůně. Nálev vynikající, velmi svěží, hladké, květově nasládlé, trávově vegetální, komplexní chuti s dlouhou dochutí. |
|