![Detailní obrázek](./foto/stredni/7455-japan-kagoshima-ei-shincha-(yutakamidori)(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004 ![CZ-BIO-004](./images/bio_vypis.gif) |
|
Kód zboží:
| 463 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Yutakamidori.
Vysoce kvalitní, delší, tmavě zelený list pevně svinutý do tenkých lesklých jehliček. Lehce nasládlé vůně.
Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 70 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g.
Kultivar Yutakamidori byl vyšlechtěn v roce 1949 z kultivaru Asatsuyu a v roce 1966 byl registrován v prefektuře Kagoshima, ve které zaujímá 30% všeho pěstovaného čaje. Ačkoliv nikdy neprošel oficiální registrací, je dnes po kultivaru Yabukita, druhým nejrozšířenějším kultivarem v Japonsku, oblíbený pro vyváženou hořkosladkou chuť. |
| |
![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8282-japan-kagoshima-kirishima-shincha-gyokuro-(saemidori)-(cz-bio-004).jpg) Kód: 431 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality. Prvotřídní, do tenkých lesklých jehliček svinutý tmavě zelený list, sytě sladké vůně. Nálev delikátní, plné, vynikající, velice lahodné, vyvážené komplexní chuti. | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8439-japan-kagoshima-kirishima-gyokuro-(saemidori)(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Mimořádná třída japonského listového zeleného čaje špičkové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, silně olejnatá, plná a komplexní chuť s lehkými květovými a trávovými tóny a silným aroma moře a lesa. | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8304-japan-kagoshima-kirishima-shincha-(yabukita)(cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti pohoří Kirishima. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Yabukita. | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8629-japan-kagoshima-tanegashima-island-shincha-(shouju).jpg) Kód: 445 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova Tanegashima. Vůbec první jarní slkizeň, která se na trh dostává s předstihem díky jižní poloze ostrova. |
![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8859-japan-kagoshima-kirishima-shincha-tamaryokucha-(yabukita)-(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/7847-japan-miyazaki-gokase-kamairicha-(yabukita)-(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/7630-japan-miyazaki-gokase-tamaryokucha-(yabukita)-(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Gokase, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8631-japan-kagoshima-tanegashima-island-shincha-(tsuyumidori).jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova Tanegashima z exkluzivní první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. |
![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8760-japan-kagoshima-kirishima-shincha-kabuse-(saemidori)(cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného, částečně stíněného, čaje z oblasti pohoří Kirishima v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Saemidori. | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8855-japan-kagoshima-thiran-fukamushicha-(yutakamidori)(cz-bio-004).jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního, silněji propařovaného japonského zeleného čaje. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8450-japan-miyazaki-gokase-kamairicha-emerald-(yabukita)-(cz-bio-004).jpg) Kód: 446 | |
Japonský zelený čaj vysoké kvality z oblasti Gokase z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, trávové, v dochuti lehce svíravé ořechové chuti. | ![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/7451-japan-kagoshima-hioki-shincha-(yutakamidori)(cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. |
![Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004) Japan Kagoshima Ei SHINCHA (Yutakamidori)(CZ-BIO-004)](./foto/male/8314-japan-shizuoka-numazu-shincha-(yubukita)(cz-bio-004).jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Numazu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | |
|