| |
.jpg) Kód: 9999 902401 | |
Nálev vynikající, harmonické, příjemně květově zelené, charakteristicky jasmínově sladké chuti (jasmín působí dle tradičních bádání zklidňujícím a uvolňujícím účinkem).  CZ-BIO-004 |  Kód: 9999 902300 | |
Nálev vynikající, harmonické, příjemně květově zelené, charakteristicky jasmínově sladké chuti (jasmín působí dle tradičních bádání zklidňujícím a uvolňujícím účinkem). | .jpg) Kód: 9999 902201 | |
Vynikající třída je z kvalitního cejlonského černého čaje, nálev příjemné chuti i vůně s výraznou,
charakteristicky ovocnou složkou citrusu bergamot.  CZ-BIO-004 |  Kód: 9999 902100 | |
Kvalitní černý čaj, nálev příjemné chuti i vůně s výraznou, charakteristicky ovocnou složkou citrusu bergamot. |
.jpg) Kód: 756 | |
Velmi dobrá třída dodatečně fermentovaného čaje pu erh z oblasti Menghai ovoněná jasmínovými květy. |  Kód: 707 000341 | |
Tradiční čaj oblíbený např. v Maroku, nálev nesmírně silné a plné chuti, osvěžujícího a povzbudivého účinku. |
 Kód: 565 | |
Dobrá základní třída čínského zeleného čaje Sencha, nálev charakteristicky ovocné chuti. |  Kód: 563 | |
Dobrá základní třída čínského černého čaje s charakteristicky krémově kakaovou složkou. |
 Kód: 562 | |
Dobrá základní třída čínského černého čaje ochucená nezvykle velkými kousky kokosového ořechu. |  Kód: 551 | |
Dobrá základní třída čínského zeleného čaje Sencha s kousky broskve a okvětními lístky růže. |
 Kód: 550 | |
Dobrá základní třída čínského zeleného čaje Sencha s okvětními lístky slunečnice, chrpy a růže. |  Kód: 549 | |
Dobrá základní třída čínského zeleného čaje Sencha s pomerančovou kůrou, kousky jablka, skořice, hřebíčku a okvětními lístky růže. |
 Kód: 546 | |
Dobrá základní třída čínského zeleného čaje Sencha s kousky vanilky. |  Kód: 543 | |
Dobrá základní třída čínského zeleného čaje Sencha s citrónovou kůrou a květy Smilu. |
 Kód: 541 | |
Velice zajímavá směs černého a zeleného čaje s květy chrpy, růže, jasmínu a měsíčku. |  Kód: 538 | |
Vánoční černý čaj bohaté, výrazně květově kořeněné, příjemné chuti i vůně. |
|