| |
Kód: 284 | |
Základní listová třída dodatečně fermentovaného čaje z oblasti Simao, proslaveného nejen velmi specifickou, "zatuchle" zemitou chutí, ale také vynikajícími zdravotními účinky. | Kód: 312 | |
Oblíbený dodatečně fermentovaný čaj zeleného typu lisovaný do miniaturních "hnízd". | Kód: 313 000115 | |
Čaj Pu Erh základní třídy slisovaný do malých mističek. Nálev příjemně natrpklé, lehce zemité, trávové chuti s patrným kovovým aroma. | Kód: 366 | |
Nejvyšší třída tohoto slavného, dodatečně fermentovaného čaje. |
Kód: 367 | |
Vyšší základní listová třída dodatečně fermentovaného čaje z autonomní oblasti Xishuangbanna, proslaveného nejen velmi specifickou, "zatuchle" zemitou chutí, ale také vynikajícími zdravotními účinky. | Kód: 368 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vynikající třída černého čaje z oblasti proslulé hory Nan Nuo v oblasti Menghai, zpracovaná do tvaru větších kuliček - perel. |
Kód: 378 | |
Výtečná, výběrová třída slavného, dodatečně fermentovaného čaje. Vyvážená, příjemně zemitá chuť s poměrně výrazným aroma charakteristickým pro nejvyšší třídy yunnanských červených čajů | Kód: 379 | |
Vynikající třída čaje Pu erh, vyrobená z poměrně drobných, zlatavých tipsů a malých křehkých lístků. Velmi dobrá, příjemně zemitá chuť. |
Kód: 382 | |
Vynikající třída dodatečně fermentovaného čaje z proslavené a ceněné oblasti pohoří Bulang. | Kód: 799 007010 | |
Výběrová třída lisovaného čaje Pu Erh, z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo. |
Kód: 799 007014 | |
Výběrová třída lisovaného zeleného typu(Sheng - raw), z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo. Nálev plné, charakteristicky svíravé, lehce květové, mírně nasládlé chuti se zelinkavými tóny. | Kód: 799 007016 | |
Kvalitní třída lisovaného zeleného typu(Sheng - raw) s příměsí bílého čaje. Nálev plné, charakteristicky svíravé, lehce květové, mírně nasládlé chuti se tóny přezrálého ovoce. |
Kód: 799 197742 | |
Výběrová receptura, vysoce kvalitní, dobře rolovaný, středně dlouhý až drobnější list s velmi vysokým podílem tipsů. | |
|