.jpg) |
|
Assam SFTGFOP 1 JOONKTOLLEE Tippy Special (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 144 |
|
|
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen |
|
|
Assam SFTGFOP 1 JOONKTOLLEE Tippy Special (CZ-BIO-004)
Exlkuzivní assámský černý čaj, nejvyšší kvalitativní třídy.
Drobnější až středně dlouhý, drátkovitě svinutý list s vysokým podílem zlatavých tipsů, svěží bylinné vůně.
Nálev vynikající, plné, hutné, lehce květové, příjemně hořkosladké chuti.
Tip na přípravu: 7 - 9 gramů čaje vsypat do čajového filtru, přelít 0,6l vroucí vody, louhovat cca 3,5 - 5 minut, prolívat. |
| |
 Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. |  Kód: 141 | |
Kvalitní základní třída assámského černého čaje. Nálev dobré, vyvážené, hořkosladké, lehce svíravé chuti s lehkými ořechovými tóny. |  Kód: 142 | |
Vynikající třída assámského černého čaje z letní sklizně(second flush). Celistvý list vysoké kvality jen s nepatrným podílem tipsů, přesto však vynikající plné chuti. |  Kód: 143 | |
Špičkový assámský listový černý čaj. Nálev hutnější, lehce květově nasládlé, lehce pečeně perníčkové, přitom však svěží chuti s příjemně hořkosladkým dozvukem. |
 Kód: 145 | |
Základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké, svíravé chuti. |  Kód: 147 | |
Vynikající černý čaj špičkové kvality a výjimečné chuti. Nálev plné a hutné, dobře vyvážené, květove nasládlé, příjemně lehce svíravé chuti. |
 Kód: 148 | |
Prvotřídní assámský černý čaj z jarní sklizně. Nálev vynikající, plné, hutné, dobře vyvážené, lehce květově nasládlé, příjemné, hořkosladké chuti. | .jpg) Kód: 151 | |
Výborná třída assámského černého čaje z jarní sklizně (first flush). Nálev plné, mírně hutnější, příjemně hořkosladké chuti. |
.jpg) Kód: 152 | |
Assámský listový černý čaj z výtečné kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, hutné, charakteristické, lehce květové, hořkosladké chuti. |  Kód: 157 | |
Velmi dobrá třída assámského černého čaje. Celistvý list vysoké kvality s podílem tipsů. |
|