| |
Kód: 131 | |
Čajová specialita z oblasti Nilgiri, horský černý čaj sklízený v tzv. zimním období. Nálev výborné, plné, vyvážené, květově kořeněné chuti, mírně tmavšího charakteru s velmi aromatickým dozvukem. | Kód: 135 | |
Jihoindický černý vysokohorský čaj vynikající kvality z oblasti pohoří Nilgiri tzv. Modrých Hor. Nálev plné a bohaté, lehce medově nasládlé chuti. | Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. | Kód: 175 | |
Výborný cejlonský černý čaj typického vzhledu i chuťového charakteru. |
Kód: 191 | |
Nížinný černý čaj dobré kvality, nálev zajímavé, výrazné chuti. | Kód: 194 | |
Černý čaj assámského typu, velmi drobný list s nepatrným podílem zlatavých tipsů. |
Kód: 201 | |
Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. | Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. |
Kód: 206 | |
Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. | Kód: 249 | |
Výborná střední třída čaje Keemun, stejnoměrně do jehliček svinutý drobný list. Nálev vyrovnané chuti s mírně čokoládovým aroma, charakteristickým pro tento druh čaje. |
|