| |
.jpg) Kód: 320 | |
Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. |  Kód: 321 | |
Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | .jpg) Kód: 326 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kobayashi v prefektuře Miyazaki. Nálev plné a olejnaté, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 328 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Výtečná třída čaje Gyokuro, lahodné, plné, bohaté, svěže trávové chuti. |
.jpg) Kód: 329 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí. | .jpg) Kód: 332 | |
Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 334 | |
Vynikající, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z pohoří Kirishima. | .jpg) Kód: 335 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje. Tmavěji zelený, lesklý drobný list s podílem lámaného listu nasládlé, lehce ovocné vůně. |
.jpg) Kód: 337 | |
Vynikající výběrová třída japonského zeleného čaje z oblasti Kobayashi. výtečné, poměrně plné, vyvážené, svěže nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. Výjimečná kvalita srovnatelná s nižšími třídami čaje Sencha. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 338 | |
Vyběrový, mimořádně kvalitní zelený japonský čaj (Sencha a Bancha) s praženou rýží. Nálev velmi svěží, trávově zelinkavé, nasládlé, jen nepatrně svíravé chuti s příchutí pražené rýže. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 433 | |
Velmi dobrá třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Vynikající zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev lahodné chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny, aroma moře a lesa. |
.jpg) Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje, směs kultivarů z oblasti Kobayashi v prefektuře Myiazaki. | |
|