(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Hioki SHINCHA (Asanoka)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 462 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Hioki SHINCHA (Asanoka)(CZ-BIO-004)
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Asanoka.
Vysoce kvalitní, delší, tmavě zelený list pevně svinutý do tenkých lesklých jehliček, lehčí ovocně nasládlé vůně.
Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, lehce kořenné chuti s oříškovými tóny v dochuti.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 70 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g.
Kultivar Asanoka patří k méně běžným mimo Japonsko a vznikl zkřížením japonského kultivaru Yabukita s čínskou varietou, registrován byl v roce 1996. |
| |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výtečná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Miyakonojo. Tmavěji zelený, lesklý drobný list s podílem lámaného listu nasládlé, lehce ovocné vůně. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 430 | |
Výborná třída japonského listového zeleného čaje, směs kultivarů z oblasti pohoří Kirishima. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 431 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality. Prvotřídní, do tenkých lesklých jehliček svinutý tmavě zelený list, sytě sladké vůně. Nálev delikátní, plné, vynikající, velice lahodné, vyvážené komplexní chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Mimořádná třída japonského listového zeleného čaje špičkové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, silně olejnatá, plná a komplexní chuť s lehkými květovými a trávovými tóny a silným aroma moře a lesa. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Kanayamidori. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Asatsuyu. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vrcholná třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaného při sušení. Listy jsou díky tomu lesklejšího vzhledu a pevněji svinuté do tenounkých jehliček. |
.jpg) Kód: 445 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Chiran v prefektuře Kagoshima. Nálev hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny.U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! | .jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova z první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 452 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kobayashi, z kultivaru Yabukita. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Koyu v prefektuře Miyazaki. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | .jpg) Kód: 446 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje tradičně zpracována čínskou metodou. List výběrové kvality, svěže bezinkové vůně. Nálev vynikající, velmi svěží, hladké, květově nasládlé, trávově vegetální, komplexní chuti s dlouhou dochutí. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. | .jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami-Kyushu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
|