| |
 Kód: 212 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěže zelinkavé, vyvážené, květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |  Kód: 213 | |
Výtečná třída proslulého tchajwanského oolongu. Mírně až středně fermentovaný, vysoce kvalitní list svinutý do větších kuliček. Nálev nasládlé svěží chuti s kořeněnými tóny a dlouhou dochutí. |  Kód: 219 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong světlejšího typu z pozdní letní sklizně v pohoří Lin Si. Nálev vynikající, vyvážené, svěží, exoticky ovocně sladké, zelinkavě kořenné chuti s dlouhou dochutí. |  Kód: 222 | |
Špičková třída tchajwanského oolongu z oblasti pohoří Bamboo Mt.. Nálev naprosto vynikající, výrazně ovocně sladké, rybízové až bezinkové chuti, s dlouhou dochutí. |
 Kód: 230 | |
Tchajwanská varianta slavného polozeleného čaje, chutí připomínající tchajwanské oolongy Bai Hao. Nálev výtečné, vyvážené, ovocně sladké, příjemně kořeněné, komplexní chuti. |  Kód: 239 | |
Vynikající varianta mírně fermentovaného tchajwanského oolongu z oblasti Bamboo Mt., vyrobená z kultivaru Jin Xuan ovoněného ženšenema lístky Sotorku obecného. |
-superior-oolong-50g.jpg) Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. |  Kód: 202 | |
Špičková třída tchajwanského zeleného čaje z oblasti San Xia (San Sia). Nálev mimořádné a vynikající, dobře vyvážené, pro zelené čaj nebývale plné, zelinkavé chuti. |
|