| |
 Kód: 212 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong zeleného typu z jarní sklizně. Nálev svěže zelinkavé, vyvážené, květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |  Kód: 213 | |
Výtečná třída proslulého tchajwanského oolongu. Mírně až středně fermentovaný, vysoce kvalitní list svinutý do větších kuliček. Nálev nasládlé svěží chuti s kořeněnými tóny a dlouhou dochutí. |  Kód: 216 | |
Vynikající tchajwanský oolong výběrové kvality, zeleného typu z jarní sklizně ovoněný jasmínem. Nálev vynikající, velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé, sladce květové chuti s lehčími tóny jasmínu. |  Kód: 219 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong světlejšího typu z jarní sklizně v pohoří Lin Si (Shan Lin Xi). Lehce fermentovaný, do drobnějších kuliček svinutý list, vynikající kvality. Nálev exoticky ovocně sladké, jen lehce pečeně kořeněné chuti. |
 Kód: 221 | |
Špičkový tchajwanský vysokohorský oolong z pozdní podzimní tzv. zimní sklizně. Lehce fermentovaný list svinutý do menších, relativně pravidelných kuliček. Nálev květově nasládlé, jemně kořeněné, balzamické chuti s výborným aftertastem. |  Kód: 222 | |
Špičková třída tchajwanského oolongu z oblasti pohoří Bamboo Mt.. Nálev naprosto vynikající, výrazně ovocně sladké, rybízové až bezinkové chuti, s dlouhou dochutí. |
 Kód: 230 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Tchajwanská varianta slavného polozeleného čaje, chutí připomínající tchajwanské oolongy Bai Hao. Nálev výtečné, vyvážené, ovocně sladké, příjemně kořeněné, komplexní chuti. |  Kód: 233 | |
Výtečná varianta slavného polozeleného čaje z pozdní tzv. zimní sklizně. Nálev svěží, zelinkavě květové, nasládlé chuti bez výraznějšího sklonu k trpknutí. |
 Kód: 234 | |
Výtečná třída tchajwanského oolongu, světlejšího zeleného typu. Nálev výtečné, vyvážené, svěže zelinkavé, sladké chuti s lehce květovou dochutí. |  Kód: 209 | |
Vysoce kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu. Nálev ovocně nasládlé, nepatrně tmavší, navinulé chuti s tóny karamelu. |
 Kód: 202 | |
Špičková třída tchajwanského zeleného čaje z oblasti San Xia (San Sia). Nálev mimořádné a vynikající, dobře vyvážené, pro zelené čaj nebývale plné, zelinkavé chuti. | |
|