| |
-special-green-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 292 | |
Výtečná, výběrová třída, varianta slavného tzv. perlového čaje - zhu ch z provincie Hunan. Lahodný nálev, lehce květově nasládlé, svěže zelinkavé, vynikající chuti. | .jpg) Kód: 294 | |
Velmi dobrá třída slavného čaje Chun mee (tzv. Vzácné obočí) pojmenovaného podle tvaru zpracovaných listů. Nálev lehce nasládlé, poměrně plné, příjemně natrpklé, svěže bylinné chuti. | .jpg) Kód: 296 | |
Vrcholná třída čaje Chun Mee, list prvotřídní kvality, nálev výborné, harmonické a komplexní chuti. | -green-monkey-special-green-pekoe.jpg) Kód: 298 | |
Kvalitní čínský zelený čaj. Celistvý, delší, volně zkroucený, do jehliček svinutý list s podílem tipsů. |
 Kód: 299 | |
Nejslavnější čaj z provincie Henan. Velmi kvalitní, volněji do jehliček srolovaný list s vysokým podílem bílých tipsů. Nálev velice decentně trávově zelinkavé, mírně štiplavé, násladlé chuti. |  Kód: 362 | |
Velmi kvalitní třída, tzv. "ochmýřený vrcholek" - Mao Feng, yunnanského zeleného čaje. Nálev, plné, výborné, ovocně nasládlé chuti s kořennou stopou, charakteristickou pro yunnanské čaje. |
 Kód: 365 | |
Špičková třída jednoho z 10 nejslavnšjích čajů provincie Hunan. Nálev vyvážené, plné a bohaté, svěží, sladce zelinkavé, bylině kořeněné chuti. | -superior-green-tea.jpg) Kód: 373 | |
Vynikající třída zeleného čaje "mraku a mlhy" z proslulé oblasti Meng-ting, z rané jarní zklizně. Nálev vynikající, vyvážené, svěže zelinkavé, sladce bylinné chuti s lehce kořennými tóny. |
 Kód: 387 | |
Kvalitní čínský zelený čaj. Celistvý, středně dlouhý, pevně svinutý, volně zkroucený list s menším podílem tipsů, lehce bylinné, nasládlé vůně. |  Kód: 758 | |
Nepálský vysokohorský zelený čaj výborné kvality. Nálev, velmi dobré, mírně ostřejší, ale vyvážené, poměrně plné, výrazně zelinkavé, štiplavě kořenné, mírněji svíravé, osvěžující chuti. |
.jpg) Kód: 761 | |
Vysoce kvalitní třída čínského zeleného čaje z rané jarní sklizně z oblasti vrcholu Tian Zi v pohoří Wulingyyua. Nálev, vynikající, plné a vyvážené, komplexní, sladce zelinkavě kořeněné, příjemné jen nepatrně svíravé chuti. | |
|