| |
 Kód: 248 | |
Výborná střední třída černého čaje z oblasti Ying De. Nálev výborné, plné, vyvážené, hořkočokoládové chuti s lehce mandlovými tóny. |  Kód: 249 | |
Výborná střední třída čaje Keemun, stejnoměrně do jehliček svinutý drobný list. Nálev vyrovnané chuti s mírně čokoládovým aroma, charakteristickým pro tento druh čaje. |  Kód: 251 | |
Nejvyšší kvalitativní třída čaje Keemun, list špičkové kvality, nálev výtečné, plné a lahodné, vyvážené chuti s typickým čokoládově medovým, lehce kávovinovým aroma. |  Kód: 252 | |
Lehce atypická, avšak naprosto vynikající třída čaje Keemun z jarní sklizně. Nálev svěží, výtečné, vyvážené, hořkosladké chuti s aroma hořké čokolády a lehce mandlovými tóny. |
-superior-black-tea.jpg) Kód: 752 | |
Vynikající slavný černý čaj nejvyšší kvalitativní třídy tzv. "Červená slivoň". Nálev vynikající, plné, vyvážené, tmavší ovocně, lehce slívové, nasládlé chuti s hořkosladkými čokoládovými tóny a tipsově bylinným dozvukem. | -superior-black-tea.jpg) Kód: 765 | |
Vynikající černý čaj z rané jarní sklizně, z oblasti En Ši. Nálev vynikající, plné, vyvážené, čokoládově nasládlé chuti s lehce kořennými tóny. |
-superior-black-tea.jpg) Kód: 770 | |
Čínský černý čaj výtečné kvality a chuti z oblasti San Ming tzv. Zlatá pivoňka. Nálev svěží, lehčí, výrazně květové aromatické chuti s lehce ovocnými tóny a tamvším dozvukem. |  Kód: 772 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Výborná střední třída černého čaje z oblasti Fuding, proslulé především výrobou bílého čaje. Nálev výborné, lehčí, mírně ořechově medové, nasládlé chuti s lehce perníkovými tóny, téměř bez hořkosti. |
-superior-black-tea.jpg) Kód: 778 | |
Výtečná třída černého čaje z pohoří Wuy. Nálev výtečné, plné, vyvážené, lehce květově nasládlé chuti s tmavší složkou s tóny hořké čokolády. |  Kód: 779 | |
Výtečná třída proslaveného kouřového čaje, z jarní sklizně, z proslulého pohoří Wuyi. Nálev výtečné, poměrně plné, kořenné, nasládlé, lehce tmavší chuti s patrným aroma hořké čokolády a jen lehkým dozvukem nepatrné kouřovosti. |
| |