.jpg) |
|
Japan Miyazaki TAMARYOKUCHA EMERALD (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 446 |
|
|
|
|
Japan Miyazaki TAMARYOKUCHA EMERALD (CZ-BIO-004)
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Miyazaki, tradičně zpracována čínskou metodou - sušení horkým vzduchem.
Celistvý, světlei zelený, kratší, pevněji svinutý, přirozeně zkroucený list výběrové kvality včetně zlomků, svěže ovocné, lehce bezinkové vůně.
Nálev vynikající, velmi svěží, hladké, květově nasládlé, trávově vegetální, komplexní chuti s dlouhou lehce oříškovou dochutí, charakteristické aroma japonských zelených čajů je u tohoto čaje díky zpracování čínskou metodou mírně potlačeno.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 433 | |
Velmi dobrá třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží. Nálev výtečné, lahodné, plné, trávově zelinkavé chutii s nasládlou stopou po jehličí. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Kanayamidori. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Asatsuyu. | .jpg) Kód: 444 | |
Jedinečná třída tradičního japonského zeleného čaje z ceněné lokality Yamashiro v proslulé oblasti Uji. Nálev lahodné, lehce květově nasládlé, výrazně trávové, svěží, harmonické chuti s pro japonské zelené čaje charakteristickým aroma moře a lesa. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Gokase, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. | .jpg) Kód: 453 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Hon Yama. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce oříškovým nádechem. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 454 | |
Vynikající zástupce japonského listového zeleného čaje z první jarní sklizně. Nálev vynikající, velice lahodné, plné a komplexní výrzně trávové chuti s lehce oříškovými tóny tóny. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Koyu v prefektuře Miyazaki. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 465 | |
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti pohoří Kirishima. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce sladkými tóny jehličí. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 466 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Sagara z kultivaru Saeakari. Nálev vynikající, květově nasládlé, lehce zelinkavé charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Výtečný zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev výtečné, plné a poměrně vyvážené chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny. |
.jpg) Kód: 439 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný lístky sakury s přídavkem růžových okvětních lístků na ozdobu. | .jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami-Kyushu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
|