.jpg) |
|
Japan Kyoto Yamashiro UJI KABUSE (Okumidori) |
|
Kód zboží:
| 444 |
|
|
|
|
Japan Kyoto Yamashiro UJI KABUSE (Okumidori)
Vynikající a jedinečná třída tohoto tradičního japonského zeleného Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj") z ceněné lokality Yamashiro v proslulé oblasti Uji, z kultivaru Okumidori. Jehož čajovníky se před sklizní na několik dní (cca 1-2týdny) zastiňují, kombinujíce tak vlastnosti Senchy a stíněného Gyokura.
Tmavě zelený, lesklý drobný list exkluzivní kvality, svinutý do tenkých lesklých jehliček, opojně sladké vůně. Díky jemnějšímu propařování a pečlivému třídění s menším podílem drobnějších či polámaných lístků.
Nálev lahodné, neobyčejně bohaté a komplexní, lehce květově nasládlé, výrazně trávové, svěží, harmonické chuti s pro japonské zelené čaje charakteristickým aroma moře a lesa.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 70 - 80°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
.jpg) Kód: 328 | |
Výtečná třída čaje Gyokuro, lahodné, plné, bohaté, svěže trávové chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Mimořádná třída japonského listového zeleného čaje špičkové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, silně olejnatá, plná a komplexní chuť s lehkými květovými a trávovými tóny a silným aroma moře a lesa. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Kanayamidori. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Asatsuyu. | .jpg) Kód: 445 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Chiran v prefektuře Kagoshima. Nálev hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny.U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | .jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova z první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. U tohoto čaje není možné vydat vzorek zdarma! |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Koyu v prefektuře Miyazaki. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 462 | |
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev svěže trávově zelinkavé, lehce kořenné chuti s oříškovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 465 | |
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti pohoří Kirishima. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce sladkými tóny jehličí. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 466 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Sagara z kultivaru Saeakari. Nálev vynikající, květově nasládlé, lehce zelinkavé charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Výtečný zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev výtečné, plné a poměrně vyvážené chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny. |
.jpg) Kód: 446 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje tradičně zpracována čínskou metodou. List výběrové kvality, svěže bezinkové vůně. Nálev vynikající, velmi svěží, hladké, květově nasládlé, trávově vegetální, komplexní chuti s dlouhou dochutí. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. |
.jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami-Kyushu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | |
|