-(benifuki)-superior-black-tea-(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Yakushima AKAI UME (RED PLUM) (Benifuki) Superior Black Tea (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 450 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Yakushima AKAI UME (RED PLUM) (Benifuki) Superior Black Tea (CZ-BIO-004)
Japonská čajová rarita, špičková třída černého čaje.
Celistvý, volněji zkroucený, do tenkých jehliček svinutý list vysoké kvality, nasládlé, lehounce pečené vůně.
Nálev plné, vyvážené, komplexní, velmi lahodné, ovocně nasládlé, švestkové chuti s lehkými tóny mandlí.
Tip na přípravu 1: 7 - 9 gramů čaje vsypat do čajového filtru, přelít 0,6l vroucí vody, louhovat 2-5 minut, dle chuti. Nebo na dva nálevy přelít 0,6l vroucí vody, louhovat cca 2-3 minuty dle chuti, druhý nálev pak 4-5 minut. |
| |
 Kód: 211 | |
Špičková třída tchajwanského černého čaje mimořádné kvality, ceněného pro svoji výraznou medovou vůni a chuť, podle níž je pojmenován Mi Xiang - Medová Vůně. | -superior-black-tea-50g.jpg) Kód: 214 | |
Prvotřídní tchajwanský černý čaj vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev výrazně aromatické, květově ovocné, tmavší chuti podobné oolongu typu Oriental Beauty. |  Kód: 244 | |
Čínský černý čaj špičkové kvality a mimořádné chuti z oblasti vesnice Tan Yang proslulé výrobou černého čaje. | -special-balck-tea.jpg) Kód: 770 | |
Čínský černý čaj výtečné kvality a chuti z oblasti vesnice Tan Yang proslulé výrobou černého čaje. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tmavší, výrazně ovocně nasládlé chuti s tóny hořké čokolády. |
-imperial-grade.jpg) Kód: 779 | |
Čajová specialita tzv. "Červená slivoň od devíti zákrut", jediný černý čaj vyráběný v provincii Zhejiang. List špičkové kvality s vysokým podílem zlatavých tipsů. Nálev svěže bylinné chuti s tmavšími ovocnými tóny po švesktách či višních. | -imperial-black-tea.jpg) Kód: 783 | |
Čajová specialita, nejvyšší třída tzv. kouřového čaje Lapsang Souchong z pohoří Wuyi. Kvalitní list pevně svinutý do tenkých úhledných jehliček. Nálev medově nasládlé chuti připomínající ovoce Lai Chi s vůní růžových květů, tmavší čokoládovou složkou. |
|