Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen
Formosa NAI XIAN GINSHAN Oolong (milk)
Výtečná třída tzv. "mléčného" oolongu zeleného typu. Pro zvýraznění přirozené mléčné chuti se během zpracování přidává přírodní mléčné aroma, patrné již ze suchého listu.
List svinutý do větších, relativně pravidelných kuliček, světle zelený až žlutozelený nálev, květově sladké, s patrnými vanilkově mléčnými tóny.
Čaj je v originálním balení 50g.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 85°C (lze vyzkoušet chladnější i teplejší), louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít. Tento čaj je také velmi vhodný pro přípravu způsobem khong fu.
Vynikající varianta mírně fermentovaného tchajwanského oolongu z oblasti Bamboo Mt., vyrobená z kultivaru Jin Xuan ovoněného ženšenema lístky Sotorku obecného.
Vynikající tchajwanský oolong zeleného typu, z letní sklizně ovoněný kousky sušených plodů bergamotu. Nálev velmi svěží, plné a vyvážené, zelinkavé chuti s výrazně citrusovými tóny.