.jpg) |
|
China Yunnan Xishuangbanna BADA WILD TEA TREE KING OF PU ERH 2021 (ripe) |
|
Kód zboží:
| 380 |
|
|
|
|
China Yunnan Xishuangbanna BADA WILD TEA TREE KING OF PU ERH 2021 (ripe)
Vynikající třída dodatečně fermentovaného čaje z proslavené a ceněné oblasti pohoří Bada, vyrobeného z yunnanského velkolistého kultivaru vyšlechtěného v oblasti Mengku. Čaj je vyroben z polodivokých čajových keřů, které byli v minulosti kultivovány, posléze ponechány bez ošetření až postupně zdivočely.
Delší celistvý, robustnější list, ručně sklízený tips s jedním lístkem. Prvotně sušený na slunci, dále mechanicky tvarovaný a dosušený horkým vzduchem.
Nálev výtečné, komplexní, lehce krémové, tipsově prachové, příjemně zemité chuti s poměrně výrazným aroma.
Tip na přípravu: 8 - 10 gramů čaje vsypat do čajového filtru, přelít 0,6l vroucí vody, louhovat 5 minut a déle. Možno též připravit na více nálevů. |
| |
.jpg) Kód: 366 | |
Nejvyšší třída tohoto slavného, dodatečně fermentovaného čaje. |  Kód: 368 | |
Vynikající třída černého čaje z oblasti proslulé hory Nan Nuo v oblasti Menghai, zpracovaná do tvaru větších kuliček - perel. | .jpg) Kód: 378 | |
Výtečná, výběrová třída slavného, dodatečně fermentovaného čaje. Vyvážená, příjemně zemitá chuť s poměrně výrazným aroma charakteristickým pro nejvyšší třídy yunnanských červených čajů | .jpg) Kód: 379 | |
Vynikající třída čaje Pu erh, vyrobená z poměrně drobných, zlatavých tipsů a malých křehkých lístků. Velmi dobrá, příjemně zemitá chuť. |
.jpg) Kód: 382 | |
Vynikající třída dodatečně fermentovaného čaje z proslavené a ceněné oblasti pohoří Bulang. | .jpg) Kód: 799 007232 | |
Lisovaný Pu Erh, z oblasti proslulé čajové hory Nan Nuo. Nálev poměrně plné, lehce květové, mírně nasládlé chuti. |
.jpg) Kód: 756 | |
Velmi dobrá třída dodatečně fermentovaného čaje pu erh z oblasti Menghai ovoněná jasmínovými květy. | -2019.jpg) Kód: 403 | |
Špičková třída dodatečně fermentovaného čaje. List vysoké kvality, nálev lahodné chuti a mimořádného zdravotního účinku. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 404 | |
Výtečná třída dodatečně fermentovaného čaje, vyrobená z tradičního yunnanského velkolistého kultivaru. | |
|