.jpg) |
|
Japan Miyazaki Kobayashi GYOKURO (Sayamakaori/Yabukita) |
|
Kód zboží:
| 329 |
|
|
|
|
Japan Miyazaki Kobayashi GYOKURO (Sayamakaori/Yabukita)
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí. Prvotřídní, lesklý, tmavě zelený list, jehož struktura se díky stínění plantáží dosti liší od ostatních japonských zelených čajů. Příměs zlomků čajových lístků, která je u této třídy čaje považována za žádoucí, je způsobena odstraňováním řapíků a žeber z lístků při jejich zpracování a také silnějším propařováním.
Smaragdově zelený nálev s tyrkysovým nádechem, velice lahodná, silně olejnatá, plná a komplexní chuť s lehkými květovými a trávovými tóny a silným aroma moře a lesa.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 10 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 50 - 70°C, louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít. |
| |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 328 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Výtečná třída čaje Gyokuro, lahodné, plné, bohaté, svěže trávové chuti. |  Kód: 331 | |
Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuro, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu. U tohoto čaje není možné vydat vzorek | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 334 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vynikající, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z pohoří Kirishima. | .jpg) Kód: 430 | |
Výborná třída japonského listového zeleného čaje, směs kultivarů z oblasti pohoří Kirishima. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 431 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality. Prvotřídní, do tenkých lesklých jehliček svinutý tmavě zelený list, sytě sladké vůně. Nálev delikátní, plné, vynikající, velice lahodné, vyvážené komplexní chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 433 | |
Velmi dobrá třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Kanayamidori. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Asatsuyu. | .jpg) Kód: 457 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality, sklízená ze stíněných plantáží v oblasti města Uji. |
.jpg) Kód: 470 000389 | |
Výtečná třída korejského listového zeleného čaje z ostrova Jeju, z první jarní sklizně (Ujeon, Shincha). | (cz-bio-004).jpg) Kód: 339 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality. Silněji propařovaná varianta tzv. Fukamushi. Nálev svěže zelihkavé, vyvážené, komplexní chuti s nasládle květovými a trávovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 434 | |
Výtečný zástupce japonského listového zeleného čaje Kabusecha (v překladu doslova - "zakrytý čaj"). Nálev výtečné, plné a poměrně vyvážené chuti s nasládle květovými a svěže trávovými tóny. | |
|