|  |  | 
| (cz-bio-004).jpg) Kód: 325
 |  | 
 Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | | .jpg) Kód: 327
 |  | 
 Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění listopad 2025 Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. | | | .jpg) Kód: 332
 |  | 
 Dostupnost: Není skladem, předpokládané naskladnění listopad 2025 Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. | | .jpg) Kód: 337
 |  | 
 Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. | 
| | .jpg) Kód: 430
 |  | 
 Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně z první jarní sklizně (Shincha). Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. | | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432
 |  | 
 Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. | 
| | (cz-bio-004).jpg) Kód: 444
 |  | 
 Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaná varianta. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 448
 |  | 
 Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | 
| | .jpg) Kód: 467
 |  | 
 Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | | .jpg) Kód: 439
 |  | 
 Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Kakegawa, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | 
|  |