| |
-green-monkey-special-green-pekoe.jpg) Kód: 298 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Kvalitní čínský zelený čaj. Celistvý, delší, volně zkroucený, do jehliček svinutý list s podílem tipsů. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 318 | |
Výtečná třída zeleného čaje z jarní sklizně, z oblasti Wu Yuan. Vysoce kvalitní list. Nálev sladce zelinkavé, lehce kořeněné chuti. |  Kód: 352 | |
Výtečný čínský tzv. "Budhův čaj" (Fo Cha) zelený čaj, pocházející z posvátné budhistické hory Jiu Hua v provinci Anhui. Nálev svěží, zelinkavé chuti s nasládle bylinnými a ořechovými tóny. |  Kód: 359 | |
Výborná třída zeleného čínského čaje z jarní sklizně. Nálev říznější tipsově zelinkavé, lehce bylinné, chuti s příjemně svíravými tóny. |
-special-grade.jpg) Kód: 372 | |
Jeden z nejslavnějších čajů "mraku a mlhy" z provincie Sichuan, pěstovaný na hoře Meng-ting. Čaje z této oblasti jsou považovány za nejlepší z provincie Sichuan a místní Yun Wu je obzvlášť ceněn pro svůj dlouhý sladký aftertaste. | -green-tea.jpg) Kód: 373 | |
Dobrá střední třída zeleného čaje "mraku a mlhy" z proslulé oblasti Meng-ting. Nálev velmi dobré, poměrně plné, vyvážené, zelinkavé, sladce tipsově chuti s lehce ovocnými tóny a dlouhou říznější dochutí. |
 Kód: 374 | |
Vynikající zelený čínský čaj z rané jarní sklizně pěstovaný v oblasti Lishu. Nálev plné, vyvážené, velmi hladké trávově zelinkavé, sladké chuti s ovocně kořeněnými tóny. |  Kód: 386 | |
Výtečná třída slavného zeleného čaje (bývá uváděn na seznamu 5 nejznámějších čínských čajů) z proslulých Žlutých hor. Nálev vyvážené, svěží zelinkavé chuti se sladce květovými tóny jen s nepatrným kořeněným nádechem, téměř bez trpkosti. |
.jpg) Kód: 389 | |
Výtečný zelený čaj z rané jarní sklizně. Nálev sladce zelinkavé chuti s patrnými květovými tóny a mírně svíravou dochutí. | -superior-green-tea.jpg) Kód: 397 | |
Výtečná třída zeleného čaje "Marku a mlhy" z proslulých Žlutých hor - Huang Shan v provincii Anhui. Nálev výtečné, svěží, plné a vyvážené, výrazně zelinkavé chuti s květově nasládlými tóny. |
|