| |
Kód: 320 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | Kód: 321 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | Kód: 322 | |
Pražený zelený řapíkový čaj, tradičně podávaný k jídlu. | Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. |
Kód: 326 | |
Dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasto ostrova Tanegashima. Nálev poměrně plné a vyvážené, lehce květově nasládlé, mírně svíravé trávové chuti. | Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. |
Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. | Kód: 333 | |
Řapíky vzniklé tříděním čajů Sencha a Gyokuro s velmi malým podílem zeleného listu aromatizované plody Yu Zu(Citrus junos). Nálev výtečné, svěží, plné, intenzivně citrusové vůně a chuti se zelinkavou složkou typickou pro japonské čaje. |
Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. | Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. |
Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Tarumizu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). | |
|