| |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 320 | |
Základní třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | .jpg) Kód: 321 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 322 | |
Pražený zelený řapíkový čaj, tradičně podávaný k jídlu. | .jpg) Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. |
.jpg) Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 333 | |
Japonský zelený čaj zpracovaný "čínskou metodou", list excelentní kvality, nálev výtečné, charakteristicky ořechové chuti. | .jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. |
.jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. | |
|