(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Kirishima GURICHA (Asatsuyu/Yabukita)(CZ-BIO-002) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 468 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Kirishima GURICHA (Asatsuyu/Yabukita)(CZ-BIO-004)
Japonský zelený čaj výborné kvality z oblasti Kirishima, směs kultivaru Asatsuyu a Yabukita. Tradičně zpracováván japonskou metodou propařování horkou párou, neprochází však následným svinováním, díky čemuž mají listy volně zakroucený tvar bez lesklého porvrchu.
Celistvý, vysoce kvalitní, pevněji svinutý, přirozeně zkroucený list včetně zlomků a řapíků, lehce nasládlé vůně.
Nálev výborné, poměrně plné, mírně usedlejší, lehce zelinkavé charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy), aroma japonských zelených čajů je u tohoto čaje potlačeno.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
.jpg) Kód: 430 | |
Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně z první jarní sklizně (Shincha). Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 454 | |
Kvalitní střední třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kirishima. Nálev vynikající, velice lahodné, plné a komplexní výrzně trávové chuti. | .jpg) Kód: 467 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
|