-superior-black-tea-50g.jpg) |
|
Formosa SHAN LIN XI Superior Black Tea 30g |
|
Kód zboží:
| 214 |
|
|
|
|
Formosa SHAN LIN XI Superior Black Tea 30g
Vynikající, prvotřídní tchajwanský vysokohorský černý čaj mimořádné chuti z pohoří Lin Si (Shan Lin Xi).
Volně zkroucený, celistvý list špičkové kvality, sladce květové vůně.
Nálev vynikající, poměrně plné, výrazně aromatické, květově ovocné, tmavší chuti podobné oolongu typu Oriental Beauty.
Čaj je v originálním balení 50g.
Tip na přípravu 1: 7 - 9 gramů čaje vsypat do čajového filtru, přelít 0,6l vroucí vody, louhovat 2-5 minut, dle chuti. Nebo na dva nálevy přelít 0,6l vroucí vody, louhovat cca 2-3 minuty dle chuti, druhý nálev pak 4-5 minut.
Tip na přípravu 2: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 8 gramů čaje, přelít 0,3l vody teplotě 85°C (lze vyzkoušet chladnější i teplejší), louhovat 2 - 4 minuty, dle chuti, možno znovu zalít.
Tip na přípravu 3: Tento čaj je také možné připravit způsobem khong fu.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
.jpg) Kód: 126 | |
Exkluzivní darjeelingská druhá sklizeň (second flush) výtečné kvality, zpracována jako oolong. Nálev výtečné, květově nasladlé, jen lehce kořeněné chuti s medovými tóny, bez větší svíravosti. |  Kód: 210 | |
Prvotřídní tchajwanský černý čaj oceněný známkou výběrové kvality. Nálev plné a bohaté, vyvážené, květově aromatické, sladké, zároveň tmavší lehce karamelové chuti, s muskatelovými tóny. |  Kód: 211 | |
Špičková třída tchajwanského černého čaje mimořádné kvality, ceněného pro svoji výraznou medovou vůni a chuť, podle níž je pojmenován Mi Xiang - Medová Vůně. |  Kód: 217 | |
Vynikající, prvotřídní tchajwanský vysokohorský černý čaj. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tmavší chuti s tóny hořké čokolády a mandlí. |
-bai-cha-special-white-tea-50g.jpg) Kód: 231 | |
Tchajwanská čajová specialita, bílý čaj z kultivaru zvaného Hong Yu vyráběný zvláštní metodou. Nálev velmi osobité, plné a vyvážené, nasládle bylinné chuti, s ořechovými tóny a příjemným aftertastem. | -oolong-imperial-grade-(cz-bio-004).jpg) Kód: 391 | |
Špičková pevninská varianta polofermentovaného čaje typu Bai Hao z provincie Yunnan z kultivaru Chin Xin. |
-(benifuki)-superior-black-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 450 | |
Japonská čajová rarita, špičková třída černého čaje. Nálev velmi lahodné, ovocně nasládlé, švestkové chuti s lehkými tóny mandlí. | -special-balck-tea.jpg) Kód: 770 | |
Čínský černý čaj výtečné kvality a chuti z oblasti vesnice Tan Yang proslulé výrobou černého čaje. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tmavší, výrazně ovocně nasládlé chuti s tóny hořké čokolády. |
-special-black-tea.jpg) Kód: 775 | |
Výtečný černý čaj z jarní sklizně, charakterem a chutí podobný letním sklizním z darjeelingu (second flush). Nálev výtečné, poměrně plné, ořechově nasládlé chuti s lehce medovýmii tóny, mírně navinulé dochuti. | -superior-oolong-50g.jpg) Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. |
|