| |
.jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | .jpg) Kód: 326 | |
Velmi dobrá třída tradičního japonského zeleného čaje, z kultivaru Saemidori, z oblasti Tenryu v prefektuře Shizuoka. Nálev lehčí, svěží, mírně olejnaté, lehce květově nasládlé, nepatrně svíravé, harmonické chuti. | .jpg) Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. | .jpg) Kód: 336 | |
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zelného čaje Sencha. |
.jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. | .jpg) Kód: 453 | |
Vynikající třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Hon Yama. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce oříškovým nádechem. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Koyu v prefektuře Miyazaki. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 465 | |
Špičková třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti pohoří Kirishima. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti s lehce sladkými tóny jehličí. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 339 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev poměrně plné, mírně tmavší, svěží, bylinné, trávově nasládlé, jen mírně svíravé chuti. |
.jpg) Kód: 439 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný lístky sakury s přídavkem růžových okvětních lístků na ozdobu. | .jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami-Kyushu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. |
|