|
|
Korea Jeju Island SEJAK Superior Green Tea (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004 |
|
Kód zboží:
| 473 000394 |
|
|
|
|
Korea Jeju Island SEJAK Superior Green Tea (CZ-BIO-004)
Výtečná třída korejského listového zeleného čaje z druhé jarní sklizně, pěstovaného na ostrově Jeju, největším v celém souostroví cca 2000 menších ostrůvků vulkanického původu.
Tmavěji zelený, celistvý, volněji svinovaný list zpracovaný včetně řapíků, příjemně svěží vůně. Mechanicky sklizený a zpracovaný list tradiční metodou kombinující sušení horkou párou a sušení na pánvi.
Nálev výtečné, plné a vyvážené, trávové chuti, podobně jako u japonských čajů Sencha, s nasládle kořeněnými tóny.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě cca 75°C, louhovat cca 120 sekund, dle chuti, možno znovu zalít. |
| |
Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. | Kód: 334 | |
Výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Hon Yama. Nálev poměrně plné, jen mírně svíravé, výrazně trávové, vegetální chuti. | Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. |
Kód: 452 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kirishima, z kultivaru Yabukita. | Kód: 471 | |
Výtečná třída korejského listového zeleného čaje z jarní sklizně. Nálev výrazně trávové chuti, podobně jako u japonských čajů Sencha, s nasládle kořeněnými tóny. |
Kód: 339 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev poměrně plné, mírně tmavší, svěží, bylinné, trávově nasládlé, jen mírně svíravé chuti. | |
|