(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima Kirishima GYOKURO (Yabukita)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 430 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima Kirishima GYOKURO (Yabukita)(CZ-BIO-004)
Výborná třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí, z oblasti Shibushi v pohoří Kirishima.
Tmavě zelený list, vysoké kvality, jehož struktura se díky stínění plantáží dosti liší od ostatních japonských zelených čajů. Příměs zlomků čajových lístků, která je u této třídy čaje považována za žádoucí, je způsobena odstraňováním řapíků a žeber z lístků při jejich zpracování a také silnějším propařováním.
Smaragdově zelený nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, příjemně olejnatá, plná s lehkými květovými a trávovými tóny a aroma moře a lesa.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 - 10 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 50 - 70°C, louhovat 60 - 150 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
.jpg) Kód: 328 | |
Výtečná třída čaje Gyokuro, lahodné, plné, bohaté, svěže trávové chuti. | .jpg) Kód: 329 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, zpracovávaná s maximální péčí a pečlivostí. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 335 | |
Výtečná, výběrová třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Miyakonojo. Tmavěji zelený, lesklý drobný list s podílem lámaného listu nasládlé, lehce ovocné vůně. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 431 | |
Vrcholná třída japonského listového zeleného čaje mimořádné kvality. Prvotřídní, do tenkých lesklých jehliček svinutý tmavě zelený list, sytě sladké vůně. Nálev delikátní, plné, vynikající, velice lahodné, vyvážené komplexní chuti. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Mimořádná třída japonského listového zeleného čaje špičkové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, silně olejnatá, plná a komplexní chuť s lehkými květovými a trávovými tóny a silným aroma moře a lesa. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 433 | |
Velmi dobrá třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží. Nálev výtečné, lahodné, plné, trávově zelinkavé chutii s nasládlou stopou po jehličí. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 436 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje sklízená v oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Kanayamidori. První jarní sklizeň (Shincha), z kukltivaru Asatsuyu. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 444 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Vrcholná třída tradičního japonského zeleného čaje, silněji propařovaného při sušení. Listy jsou díky tomu lesklejšího vzhledu a pevněji svinuté do tenounkých jehliček. |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 452 | |
Výtečná třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasti Kobayashi, z kultivaru Yabukita. | .jpg) Kód: 457 | |
Excelentní třída práškového čaje Matcha, používaného pro přípravu čaje koicha a usucha (tj. tzv. hustého a řídkého čaje) při čajovém obřadu. Vyráběná pečlivým rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha výhradně z jarní sklizně. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 460 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Koyu v prefektuře Miyazaki. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Meiryoku. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 462 | |
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev svěže trávově zelinkavé, lehce kořenné chuti s oříškovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Ei v prefektuře Kagoshima. Nálev vyvážené, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 461 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Hioki v prefektuře Kagoshima. Nálev plné a hladké, vyvážené, svěže trávově zelinkavé chuti s jemně kořennými tóny v dozvuku. |
.jpg) Kód: 464 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje z oblasti Minami-Kyushu. Nálev výtečné, plné, lehce olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | |
|