| |
Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. | Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. | Kód: 326 | |
Dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje z oblasto ostrova Tanegashima. Nálev poměrně plné a vyvážené, lehce květově nasládlé, mírně svíravé trávové chuti. | Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. |
Kód: 332 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Výběrová třída tzv. řapíkového čaje, vyrobeného z řapíků při třídění čajů Sencha a Gyokuro. Nálev výborné a plné, vyvážené, zelinkavě násladlé chuti. | Kód: 333 | |
Řapíky vzniklé tříděním čajů Sencha a Gyokuro s velmi malým podílem zeleného listu aromatizované plody Yu Zu(Citrus junos). Nálev výtečné, svěží, plné, intenzivně citrusové vůně a chuti se zelinkavou složkou typickou pro japonské čaje. |
Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. | Kód: 339 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída tradičního japonského zeleného čaje. Nálev poměrně plné, mírně tmavší, svěží, bylinné, trávově nasládlé, jen mírně svíravé chuti. |
Kód: 438 | |
Výtečná třída tradičního, silněji propařovaného japonského zeleného čaje. Nálev velmi lahodné, plné a hladké, vyvážené, lehce příjemně olejnaté, svěže trávově zelinkavé, harmonické chuti. | Kód: 439 | |
Velmi kvalitní třída tradičního japonského zeleného čaje Sencha z oblasti Tarumizu, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina). |
|