-(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kagoshima BANCHA (Yabukita) (CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 320 |
|
|
|
|
Japan Kagoshima BANCHA (Yabukita) (CZ-BIO-004)
Základní japonský zelený čaj velmi dobré kvlaity, z méně ceněných sklizní, produkovaný z větších lístků na nižších větvičkách čajového keře.
Ne zcela stejnoměrně svinutý, větší, světle zelený až žlutozelený list.
Žlutozelený nálev nasládlé, trávové, lehce svíravé, svěží chuti, příjemné vůně.
Tipy na přípravu: 1) cca 9 gramů čaje vsypat do čajového filtru, přelít 0,6l vroucí vody, louhovat 40 - 70 sekund.
2) do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 80°C, louhovat 90 - 120 sekund, možno znovu zalít. |
| |
.jpg) Kód: 321 | |
Výtečná třída japonského zeleného čaje, pro nízký obsah teinu vhodná k běžnému celodennímu popíjení. |  Kód: 323 | |
Japonský zelený čaj míchaný s praženou rýží, tradiční japonská čajová receptura. | .jpg) Kód: 324 | |
Japonská specialita vzniklá pražením zeleného čaje Bancha či Sencha. | .jpg) Kód: 325 | |
Velmi dobrá základní kvalitativní třída japonského čaje Sencha. Nálev lehce květově nasládlé, mírně svíravé, silně trávové, velmi svěží chuti. |
.jpg) Kód: 327 | |
Velmi dobrá střední třída čaje Sencha. Nálev výborné, lehce květově nasládlé, mírně svíravé, výrazně trávové, svěží chuti. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 330 | |
Proslavený japonský řapíkový čaj výborné kvality stojící svou chutí mezi dobrými třídami čajů Sencha a Bancha. |
.jpg) Kód: 336 | |
Velmi dobrá střední třída tradičního japonského zelného čaje Sencha. | .jpg) Kód: 337 | |
Výborná základní třída japonského zeleného čaje z oblasti Tenryu. Nálev výtečné, svěží, nasládlé, výrazně trávové, jen napatrně svíravé chuti. |
.jpg) Kód: 456 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný listy sakury. | .jpg) Kód: 439 | |
Japonská čajová specialita, zelený čaj ovoněný lístky sakury s přídavkem růžových okvětních lístků na ozdobu. |
|