| |
 Kód: 305 | |
Vysoce kvalitní třída tradičního čínského zeleného čaje. List sklízený z vyšlechtěné odrůdy původního divoce rostoucího čajovníku v okrese Lin Yun. |  Kód: 314 | |
Vynikající třída čínského zeleného čaje z jarní sklizně. Celistvý, pevněji podélně svinutý, volně pokroucený, stříbřitě zelenkavý list s podílem ochmýřených tipsů vysoké kvality. | -special-green-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 318 | |
Výtečná třída zeleného čaje z jarní sklizně, z oblasti Wu Yuan. Vysoce kvalitní list. Nálev sladce zelinkavé, lehce kořeněné chuti. | -superior-green-tea-(cz-bio-004).jpg) Kód: 319 | |
Vynikající zástupce zelených čajů "mraku a mlhy" ze slavné hory Lu-šan v provincii Jiangxi. Kvalitní list sladké bylinné vůně, nálev lahodné, květově zelinkavé, sladké chuti. |
 Kód: 340 | |
Kvalitní třída vietnamského zeleného čaje. Nálev dobré, poměrně vyvážené, trávově bylinné, silnější, charakteristicky svíravé chuti. |  Kód: 353 | |
Výběrová a vynikající třída slavného tipsového zeleného čaje. Nálev velmi hladké, květově zelinkavé chuti s ovocnými tóny, jen velmi lehce svíravé dochuti. |
 Kód: 354 | |
Výborný čínský zelený čaj z oblasti Fuding proslulé výrobou bílých čajů. Kvalitní list s podílem stejnoměrně svinutých, poměrně robustních, tipsů, sladce zelinkavé vůně. |  Kód: 359 | |
Výborná třída zeleného čínského čaje z jarní sklizně. Nálev říznější tipsově zelinkavé, lehce bylinné, chuti s příjemně svíravými tóny. |
-superior-green-tea.jpg) Kód: 384 | |
Špičková třída čínského zeleného čaje "mraku a mlhy" z oblasti En Ši. Nálev svěží, plné a hladké, dobře vyvážené, bohaté, květově kořeněné, mírně tipsové, příjemně lehce hořkosladké chuti. |  Kód: 385 | |
Výborný zelený čaj z jarní sklizně z oblasti Yi bin. Nálev velmi dobré, poměrně plné, bylinné, kořeněné chuti s lehce hořkosladkými tóny. |
-special-green-tea.jpg) Kód: 390 | |
Vynikající zástupce čajů "mraku a mlhy" špičkové kvality. Nálev velmi lahodné, plné, vyvážené, hladké zelinkavé chuti se sladce květovými a bylinnými tóny, s výtečnou lehce hořkosladkou dochutí. | |
|