| |
 Kód: 123 | |
Dobrá darjeelingská pozdní letní sklizeň (second flush). Nálev lehčí, svěží, kořeněné chuti s květovými tóny a lehkým medovým dozvukem. |  Kód: 127 | |
Darjeelingská druhá sklizeň (second flush) dobré kvality, zpracováná jako polofermentovaný čaj. Nálev velmi dobré, poměrně plné, svěží, květově nasládlé, lehce kořeněné chuti s tmavšími karamelovými tóny. |  Kód: 220 | |
Kvalitní tchajwanský oolong tmavého typu z jarní sklizně, se zvýšeným obsahem gama-aminomáselné kyseliny (GABA, 4-aminobutanová kyselina) díky zvláštnímu výrobnímu postupu bez přítomnosti vzduchu. |  Kód: 288 | |
Výborná třída mezi čínskými oolongy, jeden z čajů, kterými se za dynastie Sung odváděly císařské dávky. Nálev lehčí, ovocně aromatické, nasládlé a příjemně svíravé chuti s tóny exotických, citrusových plodů. |
-oolong-imperial-grade-(cz-bio-004).jpg) Kód: 391 | |
Špičková pevninská varianta polofermentovaného čaje typu Bai Hao z provincie Yunnan z kultivaru Chin Xin. |  Kód: 771 | |
Vrcholná třída polozeleného čaje typu Phoenix Dan Cong uvedených na seznamu "50 Slavných Čajů Číny". Nálev výrazně ovocně nasládlé, květově aromatické a plné chuti s typickým lehce svíravým aroma. |
-special-black-tea.jpg) Kód: 775 | |
Výtečný černý čaj z jarní sklizně, charakterem a chutí podobný letním sklizním z darjeelingu (second flush). Nálev výtečné, poměrně plné, ořechově nasládlé chuti s lehce medovýmii tóny, mírně navinulé dochuti. | -superior-oolong-50g.jpg) Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. |
|