(cz-bio-004).jpg) |
|
Japan Kumamoto Sagara GURICHA (Saeakari)(CZ-BIO-004) |
CZ-BIO-004  |
|
Kód zboží:
| 466 |
|
|
|
|
Japan Kumamoto Sagara GURICHA (Saeakari)(CZ-BIO-004)
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Sagara z kultivaru Saeakari. Tradičně zpracováván japonskou metodou propařování horkou párou, neprochází však následným svinováním, díky čemuž mají listy volně zakroucený tvar bez lesklého porvrchu.
Celistvý, vysoce kvalitní, pevněji svinutý, přirozeně zkroucený list včetně zlomků a řapíků, příjemné nasládlé vůně.
Nálev vynikající, květově nasládlé, lehce zelinkavé charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy), aroma japonských zelených čajů je u tohoto čaje potlačeno.
Tip na přípravu: do vyhřáté konvice vsypat 6 gramů čaje, přelít 0,3l vody o teplotě 75°C, louhovat cca 120 sekund, možno znovu zalít.
POZNÁMKA: Hmotnost vzorku zdarma je 5g. |
| |
.jpg) Kód: 329 | |
Výtečná třída japonského listového zeleného čaje sklízená ze stíněných plantáží, z oblasti Hyuga v prefektuře Miyazaki. Směs kultivaru Okumidori a Yabukita. | .jpg) Kód: 430 | |
Exkluzivní varianta japonského řapíkového čaje vyrobena výhradně z první jarní sklizně (Shincha). Nálev vynikající, plné, lahodné a hladké, nepatrně olejnaté chuti s lehkými květovými a trávovými tóny. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 432 | |
Vynikající třída japonského listového zeleného čaje výběrové kvality. Nálev s tyrkysovým nádechem, lahodná, lehce olejnatá, plná a komplexní chuť s nasládle bylinnými a trávovými tóny, svěží zelinkavé dochuti. | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 447 | |
Japonský zelený čaj mimořádné kvality z oblasti Gokase z kultivaru Fushun. Nálev vynikající, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 448 | |
Vysoce kval třída japonského zeleného čaje, který je tradičně zpracováván čínskou metodou. Nálev svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). | -(cz-bio-004).jpg) Kód: 449 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti pohoří Kirishima, z kultivaru Yabukita. Tradičně zpracováván čínskou metodou - sušení horkým vzduchem. |
.jpg) Kód: 451 | |
Špičková třída japonského listového zeleného čaje z ostrova Tanegashima z exkluzivní první jarní sklizně. Nálev plné a hladké, výrazně zelinkavé chuti s nasládle trávovými tóny, dlouhým vegetálním dozvukem. | (cz-bio-004).jpg) Kód: 462 | |
Špičková třída japonského zeleného čaje z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Nálev svěže trávově zelinkavé, lehce kořenné chuti s oříškovými tóny. |
(cz-bio-004).jpg) Kód: 463 | |
Vynikající třída japonského zeleného čaje z oblasti Tashiroi v prefektuře Kagoshima. První jarní sklizeň (Shincha) z kultivaru Tsuyuhikari. | .jpg) Kód: 467 | |
Japonský zelený čaj vynikající kvality z oblasti Takachiho z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, bylinně nasládlé, charakteristické chuti (lehce připomínající para ořechy). |
-(cz-bio-004).jpg) Kód: 446 | |
Japonský zelený čaj vysoké kvality z oblasti Gokase z kultivaru Yabukita. Nálev plné, svěže zelinkavé, trávové, v dochuti lehce svíravé ořechové chuti. | |
|